szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2016.03.04.  
2052 alkalommal olvasva
Közgyűlést tartott a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület 

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesületet 2002-ben alapították meg tagszervezetei, hogy a Körösök Völgye egybefüggő földrajzi terület természeti, környezeti és kulturális értékeit kihangsúlyozva, a fenntarthatóságot maximálisan szem előtt tartva végezze tevékenységét. Mára a tagönkormányzatok támogatásának, az uniós források hatékony felhasználásának, illetve a munkaszervezet munkájának köszönhetően az Egyesület a térségben a terület- és vidékfejlesztés, az aktív - és ökoturizmus, valamint a „zöld” szemléletformálás és a környezeti nevelés zászlóvivőjévé vált. 

A szervezet csütörtök délelőtt tartotta közgyűlését a Látogatóközpontban, amelynek elsődleges célja az új alapszabály elfogadása, valamint tisztségviselők megválasztása volt. 

A közelmúltban az Elnökség tagjai közül hárman, még a Felügyelő Bizottság tagjai közül ketten lemondtak tisztségükről, így a szervezet jogszerű működésének céljából szükségessé vált új tisztségviselők választása, valamint a 2014-ben hatályba lépett új Ptk. valamennyi civil szervezet részére előírja, hogy módosítsa létesítő okiratát úgy, hogy megfeleljen az új kódex rendelkezéseinek. 
A közgyűlés elfogadta az alapszabály módosításról szóló határozati javaslatot, illetve döntött arról, hogy Vantara Gyula elnök és Izsó Gáboralelnök mellett, Dr. Görgényi Ernő, Köves Mihály és Szarvas Péter lesznek tagjai az elnökségnek. 
A Felügyelő Bizottság tagjai pedig az eddigi elnök Kardos Károlyon kívül, Dr. Mokán István és Lipcsei Zoltán lettek. 
A grémium határozott a tagságban felmerült kérdésekben, meghallgatta és támogatta az Egyesület, és annak 100%-os tulajdonában lévő Körösök Natúrpark Nonprofit Kft.  2015. évi beszámolóját.

Baran Ádám munkaszervezet vezető prezentálta a szervezet 2016-os esztendőre vonatkozó munkatervét, amelyet a közgyűlés egyhangúlag fogadott el, valamint a tagság deklarálta további együttműködési szándékát.


2018.04.27.
2737 alkalommal olvasva
2018.04.06.
2692 alkalommal olvasva
2018.03.21.
2841 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2021 Vantara Gyula
parse time: 0.086seconds