szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2016.12.09.  
472 alkalommal olvasva
Vantara Gyula: A településeket gazdagítja az ivóvízminőség-javítás

Tízmilliókban mérhető vagyongyarapodással jár a települési önkormányzatok számára a Békés Megyei Ivóvízminőség-javító Program a társulás elnöke szerint. Vantara Gyula a témában tartott sajtótájékoztatóján a kormány jövő évi béremelési és adócsökkentő programjáról is beszélt.

Békés, Csongrád és Hajdú-Bihar megye összesen 66 települését érinti az az ivóvízminőség-javító program, ami mintegy 35 milliárd forintos beruházással valósult meg. Vantara Gyula úgy fogalmazott, évtizedeken keresztül egészséges ivóvíz folyik majd a csapból, így a minőség és az ár mellett a biztonság is ereménye a programnak. Az önkormányzati társulás elnöke elmondta, lezajlottak az ellenőrzések, a műszaki átadás-átvétel, és miután minden szerv rendben találta a teljes beruházást, a szükséges engedélyeket is megkapták a használatbavételre.

Vantara Gyula országgyűlési képviselőként a kormány adócsökkentő programjáról és a béremelésről is kifejtette véleményét. Elmondta, a munkaerő-piac átalakulása miatt ma már nem új munkahelyek teremtésére van szükség, hanem a megfelelő alkalmazottakat kell megtalálni, vagy gépek vásárlásával kell kiváltani a munkaerőt.

A politikus szerint a kisvállalkozások számára a minimálbér emelése a termékeik mennyiségének vagy minőségének fejlesztésével kigazdálkodható lesz, ehhez pedig a számukra elérhető adócsökkentések megfelelő ösztönzőként hatnak majd.


forrás: behir.hu


2017.12.14.
17 alkalommal olvasva
2017.12.14.
20 alkalommal olvasva
2017.12.11.
22 alkalommal olvasva