szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.08.30.  
2658 alkalommal olvasva
Ünnepélyes díjátadás Képgaléria

2010. augusztus 26-án került sor a Békés Megyei Földhivatal 2009. és 2010. évi Miniszteri Elismerő Oklevélben, „Életfa” Emlékplakettben részesült dolgozók köszöntésére, valamint a 2010. évi „Békés Megye Földügyi Igazgatásért Kiss Sándor Emlékplakett” ünnepélyes átadására.

A „Békés Megye Földügyi Igazgatásért” díjat néhai Kiss Sándor alapította azzal a szándékkal, hogy a Hivatal céljainak eredményes megvalósításában részt vevő dolgozók kimagasló tevékenységét kitüntetéssel elismerje. A díj 2009 óta az alapító, Kiss Sándor nevét viseli.
Békéscsaba valamennyi polgára nevében gratulált a kitüntetett kollégáknak Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere. Az alábbi gondolatokkal köszöntötte az ünnepelteket:
„Felgyorsult, folyamatosan változó világban élünk.
A változások korszaka különösen jellemző a magyar közigazgatásra. Kevés olyan szervezetet lehet példaként említeni, amely több évtizede állja az idők próbáját, s igyekszik eleget tenni a reá háruló feladatoknak.
A földügyi terület intézményei – így a Békés Megyei Földhivatal – azon államigazgatási szervezetek között említendők, amelyek évtizedek óta teljesítenek – a szó nemes és szoros értelmében – szolgálatot.
Jelenleg is a változások időszakát éljük. Átalakult a világ körülöttünk, óriási változás zajlik hazánkban. A társadalomban, a gazdaságban és a közigazgatásban is.
Ahhoz, hogy a változás fejlődéssé alakuljon, szükség van az Önök kiemelkedő, korszerű, az európai elvárásoknak is megfelelő munkájára.
Önök méltón a földügyi szakigazgatás rangjához, jelentőségéhez igyekeznek a növekvő terhelés ellenére megfelelni a szintén nem csökkenő igényeknek. Törekednek a minőség folyamatos javítására, a határidők rövidülésére az ügyintézés menetében.”
– mondat köszöntőjében Vantara Gyula, polgármester.

A Békés Megyei Földhivatal minden munkatársának kívánt erőt, egészséget, nagy munkabírást. Sok sikerélményt, optimista szellemet, türelmes ügyfeleket. Sok és egyszerű ügyiratot és hátralékmentes, törvényes ügyintézést Vantara Gyula.

foldhivatal_elismeresek_01.jpg
foldhivatal_elismeresek_02.jpg
foldhivatal_elismeresek_03.jpg
foldhivatal_elismeresek_04.jpg
foldhivatal_elismeresek_05.jpg
foldhivatal_elismeresek_06.jpg
foldhivatal_elismeresek_07.jpg
foldhivatal_elismeresek_08.jpg
foldhivatal_elismeresek_09.jpg


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3495 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.066seconds