szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.09.01.  
2460 alkalommal olvasva
Hatszázezer forintot osztottak szét Fényesen Képgaléria

Augusztus végén összesen hatszázezer forint értékben kaptak iskolakezdési utalványt a fényesi gyerekek és fiatalok – az apróságoktól egészen az egyetemistákig. A Fényes és Térsége Egyesület harminchét család hetvennégy gyermekének beiskolázását könnyítette meg öt- és tízezer forint értékű utalványokkal. A támogatást Vantara Gyula polgármester, Tímár Ella képviselő és Tolnai Ferenc egyesületi elnök adta át a fatornyos kocsmában, amelynek közelében rövidesen elkészül a közösségi ház.
Mint azt Tímár Ella elmondta, a polgármester a jutalmának egy részét idén is az egyesületnek ajánlotta fel. Ebből, valamint a kisebbségi érdekegyeztető és külkapcsolati bizottság pályázatán nyert pénzből, a Priv Invest adományából és az szja egy százalékának felajánlásából állt össze a keret, amelyből az eddiginél magasabb összeggel tudták segíteni az egyesületi tagok gyermekeit és a fényesi rászorulókat. Tolnai Ferenc köszönetet mondott a segítségért, és örömmel számolt be arról, hogy hamarosan már nem a kocsmába kell „járni”, ha valami történik a településen, októberre ugyanis készen lesz a várva várt közösségi ház.
– Tudom, hogy minden évben egyre nehezebb, egyre több költséggel jár az iskolakezdés, örülök, hogy az egyesületen keresztül magam is segíthetek ebben. Elindult egy képzésmódosítás, ennek eredményeként egy olyan generáció nevelkedhet fel, amelynek tagjai többet tudnak majd, önállóan gondolkodnak, nem manipulálhatók, és fontos számukra a másik ember, hiszen arra születtünk, hogy képességeinket, tudásunkat magunk és a közösség javára fordítsuk – jelentette ki Vantara Gyula, majd egy-egy mappát adott a fényesi gyerekeknek az utalványok mellé.

fenyes_utalvany_01.jpg
fenyes_utalvany_02.jpg
fenyes_utalvany_03.jpg
fenyes_utalvany_04.jpg
fenyes_utalvany_05.jpg
fenyes_utalvany_06.jpg
fenyes_utalvany_07.jpg
fenyes_utalvany_08.jpg
fenyes_utalvany_09.jpg
fenyes_utalvany_10.jpg


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.053seconds