Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.09.24.  
2240 alkalommal olvasva
Új arculat, átlátható, felhasználóbarát portál

A mai naptól új weboldallal találkoznak a www.bekescsaba.hu címre látogatók.
Békéscsaba Megyei Jogú Város hivatalos portálja jelentős átalakuláson ment keresztül, amely minden tekintetben megfelel a 21. századi weboldalak technikai elvárásainak.
Az új portálmotorra épülő weboldal sok­kal mo­der­nebb, fej­let­tebb, ru­gal­ma­sab­ban ke­zel­he­tő és fel­hasz­ná­ló­ba­rát webes fe­lü­le­tet kí­nál a lá­to­ga­tók­nak.

Mivel az információ közvetítésben egyre nagyobb szerepet kap az internet, ezért a város vezetése fontosnak tarja, hogy Békéscsaba weboldala folyamatosan alkalmazkodni tudjon a felhasználói igényekhez.
Az inter­netezési szo­ká­sok át­ala­ku­lá­sá­val és a webes meg­ol­dá­sok fej­lő­dé­sé­vel lé­pést tart­va a város online meg­je­le­né­se igyek­szik a kö­zös­ség ál­tal te­rem­tett ér­ték, tar­ta­lom meg­je­le­ní­té­sé­re.

Az oldalra látogatóknak lehetősége lesz a hírek „kommentelésére”, megosztására, videók, fotógalériák letöltésére. Kiemelt helyre kerül az aktuális és közel jövő eseményeiről, rendezvényeiről informáló eseménynaptár. Nagy hangsúlyt kapott a kereső rendszer fejlesztése, amelynek segítségével gyorsabban, könnyebben és pontosabb találati aránnyal lehet a tartalmakban, dokumentumokban keresni. Továbbra is működni fog a jól bevált „zöldvonal”, amelynek segítségével e-mailben van lehetősége a város lakosságának kérdéseket feltenni, és azokra közvetlenül a kérdező e-mail címére választ kapni a hivatali ügyintézőktől.

További fejlesztési tervek között szerepel a Közgyűlések online közvetíthetősége a portálon keresztül, hírlevél szolgáltatás kialakítása, a térkép alapú információszolgáltatás és az E-ügyintézés fejlesztése.
Az új rendszerre épülő portál lehetővé teszi microsite-ok létrehozását és azok folyamatos aktualizálását az önkormányzati intézményrendszer számára – ezzel lehetővé téve az egységes városi arculat fenntartását.

Bízunk benne, hogy az új városi portál elnyeri a felhasználók tetszését.


Tisztelettel:

Vantara Gyula


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3487 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3605 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.046seconds