szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.10.15.  
1555 alkalommal olvasva
Vasárnap a városházán pénzgyűjtő urna várja az adakozókat

Október 17-én, vasárnap a Magyar Televízió Zrt. által kezdeményezett országos pénzgyűjtési akcióhoz Békéscsaba önkormányzata is csatlakozik. Az így összegyűjtött összeget a magyar kormány által létrehozott Magyar Kármentő Alap a Veszprém megyében történt ipari-katasztrófa károsultjai részére adja át.

Vasárnap reggel nyolc és este nyolc óra között a városháza kapujában felállított urnába a város és környéke lakossága bedobhatja azt az összeget, amellyel támogatni tudja és kívánja a vörösiszap által elöntött településeket.

A Magyar Televízió egész nap beszámol az országos akció menetéről, este kilenc órakor pedig élő adásban jelentik be az adakozók által összegyűjtött összeg végeredményét.

Arra kérjük Békéscsaba polgárait, lehetőségükhöz mérten, járuljanak hozzá az összefogás sikeréhez. Kérjük és várjuk magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, multicégek felajánlását. Kérjük, hogy vasárnap a városházán elhelyezett gyűjtőurnába helyezzék el adományaikat.

Kérjük egyben a sajtó munkatársait, hogy az esemény közérdekére és fontosságára való tekintettel segítsék az akció sikerét azzal, hogy többször hírt adnak előzetesen a jótékonysági akcióról, így segítve azt, hogy az információ minél több emberhez eljusson.

Békéscsaba önkormányzata mai alakuló ülésén döntött arról, hogy a Magyar Kármentő Alap számlájára egy millió forintot utal át.


Tisztelettel:

Vantara Gyula


2017.12.14.
132 alkalommal olvasva
2017.12.14.
125 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2018 Vantara Gyula
parse time: 0.035seconds