szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.11.15.  
2569 alkalommal olvasva
Elindult a szennyvízberuházás honlapja

A csabai lakosok mostantól a www.csabaiszennyviz.hu honlapon is tájékozódhatnak Békéscsaba legjelentősebb és legátfogóbb fejlesztéséről. A szennyvízberuházás újonnan induló weboldalára kattintva az érdeklődők a projekt hírei, érdekességei mellett számos hasznos információhoz is juthatnak, a közlekedési információkról pedig interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak.

Az új holnap a csabaiak számára a legbővebb, legrészletesebb tájékozódás lehetőségét kínálja a szennyvízberuházással kapcsolatban. A könnyen áttekinthető, ugyanakkor aktuális tartalmakban bővelkedő weboldal segítségével naprakész információkat kaphatnak a látogatók a beruházásról, emellett praktikus tudnivalókkal is várják az érdeklődőket.

Információ minden mennyiségben
A honlap egyik legfontosabb célja, hogy az olvasók megismerjék a fejlesztés hátterét, céljait, képet kapjanak arról, hogy a beruházás milyen pozitív változásokat, fejlődést eredményez a csabaiak életében. Ezért a weboldal részletes tájékoztatást nyújt arról is, hogy Békéscsaba újonnan csatornázásra kerülő háztartásainak és a város egész lakosságának milyen konkrét előnyökkel jár a szennyvízberuházás, és miért éri meg mindenkinek mihamarabb rácsatlakozni a város korszerű szennyvízhálózatára.

A honlap célja az is, hogy az aktuális közlekedési változásokról a csabaiak mindig a legfrissebb tájékoztatást kapják, hiszen a munkálatok jelenleg is több mint 60 kivitelezési helyszínen zajlanak. A látványos interaktív térkép segítségével azonban nem csak az aktuális forgalomkorlátozások részleteiről lehet tájékozódni, a látogatók megtudhatják azt is, hogy egy-egy utcában várhatóan mikor kezdődik el, és meddig tart a csatornaépítés.

Nem marad kérdés megválaszolatlanul
A weboldalon természetesen folyamatosan elérhetőek a beruházással kapcsolatos információk, hírek, aktualitások is. Az érdeklődők a leggyakrabban felmerülő kérdésekre is választ kaphatnak a projekt finanszírozásától kezdve az útburkolatok helyreállításán keresztül a rákötéssel kapcsolatos hasznos információkig. Ha még mindig marad nyitott kérdés, a látogatók a honlapon keresztül kapcsolatba léphetnek a beruházás uniós ügyfélszolgálatával is. Lehetőség van arra is, hogy az olvasók a honlapon a projekt hírlevelére feliratkozzanak, így rendszeres időközönként további részleteket tudhatnak meg a beruházásról.

Mindazoknak érdemes tehát ellátogatni a www.csabaiszennyviz.hu oldalra, akik szeretnének minél többet megtudni a város legfontosabb beruházásáról, vagy akik gyakorlati információkra kíváncsiak. A válasz mindössze néhány kattintásnyira van!


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3503 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3630 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.067seconds