szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.11.18.  
2370 alkalommal olvasva
Magyar Ortopéd Társaság ülése

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Vendégek!

Békéscsaba polgármestere és országgyűlési képviselőjeként nagy tisztelettel köszöntöm Önöket a Magyar Ortopéd Társaság konferenciáján és az Endoprotetikai Kerekasztal ülésén.
Megtiszteltetés városunknak, hogy otthont adhat, eme nagy múltú tudományos összejövetelnek.

Tisztelt Vendégek!

Békéscsaba a vendéglátó, a házigazda. Azért kerültünk a kitüntetett helyzetbe, mert városunk gyógyintézete, a Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet Ortopédiai Osztálya ebben az esztendőben jubilál.
Az osztály kiváló orvosai immár negyven éve kezelik Békéscsaba és vonzáskörzetének mozgásszervi betegséggel küzdő pácienseit. Négy évtized alatt sok ezer csont, ízület és izom gyógyult meg, köszönhetően a szakértelemnek, az odafigyelésnek.
Erről jómagam többször is meggyőződhettem. Az osztály nagyszerű munkatársai több ízben nyújtottak enyhülést fájó térdemnek.

Hölgyeim és Uraim!

Az alkalmat kihasználva elemezhetném a magyar egészségügy helyzetét. Boncolgathatnám az ortopédia szerepét az ellátásban. Mondhatnék nagy bölcsességeket és sok-sok unalomig ismert közhelyet.
De ne aggódjanak! Nem teszem.
Csak egy észrevétel: hosszú évek kiéheztető stratégiája, beteget és orvost próbáló, romboló káosza után végre rendeződni látszódik az egészség ügye.

Kedves Vendégek!

Bízom benne, hogy a konferencia és a szimpózium sikeres lesz. Az ortopédia aktuális ügyeire és a gyakorlattal kapcsolatban felmerülő kérdésekre megtalálják a választ.
Kívánom, hogy a Békéscsabán eltöltött nap nagyban segítse az Önök eredményes mindennapjait.
Kívánok Önöknek jó és hasznos munkát!
Kívánom, hogy az Önök szakterülete, amely a világ legbonyolultabb mechanikai rendszerével foglalkozik, profitáljon a mai konferenciából.

Végezetül kívánom, hogy érezzék olyan jól magukat Békéscsabán, mint amekkora örömmel fogadja ez a város Önöket. Szabadidejükben nézzenek körül, ismerjék meg a gyönyörű Békéscsabát és vigyék magukkal jó hírünket.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3502 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3629 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.066seconds