szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.11.22.  
2312 alkalommal olvasva
47. heti előrejelzés a várható forgalomkorlátozásokról

A 47. héten is tovább folytatódnak a Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését célzó projekt kivitelezési munkálatai. November 22. és november 28. között az alábbi helyszíneken zajlanak majd munkálatok:

 • A Berényi út Szarvasi út és régi Szarvasi út közötti szakaszán a külső forgalmi sáv lezárása még tart a hét elején. A Békési útra kanyarodó sáv 30 méter hosszban szintén lezárásra került, de a Békési útra továbbra is fel lehet hajtani. A munkálatok miatt a Berényi út 4. szám alatt található buszmegállót áthelyezik a 12-14. szám elé várhatóan november végéig.

 • A Jókai utcában a Luther utca és a Szarvasi út között néhány napig még 1-1 forgalmi sáv lesz használható. Ez idő alatt tart még az Illésházi utcának a Rákóczi utcától a Jókai út irányába történő egyirányúsítása, emiatt a Jókai útról az Illésházi utcába nem lehet behajtani.

 • A Bessenyei utca Orosházi út és Mikes utca közötti szakaszán november végéig a közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk. A Bartók Béla út és a Temető sor csomópontjában sávelhúzásokra, sávlezárásokra kerül sor november végéig.

 • Újra lehet közlekedni a Derkovits soron a József Attila utcától. November végéig a Megyeháza parkolója és a Gyulai közötti szakaszon folytatódnak a munkálatok, ahol egy sávon biztosítják a forgalmat. A munkálatok november végéig tartanak.

 • A Lenkey utcában a Dugonics és a Czuczor utca közötti félpályás, illetve a Czuczor utcában a Dugonics és Lenkey utcák közötti teljes útlezárás még tart a hét elején.

 • Az Alsó-Körös soron a Zsíros és Urszinyi Andor utcák között november végéig tart a teljes útzár. A Földvári utcában a hónap végéig napközben félpályás útlezárásra kell számítani.

 • A Darányi sort a Kertész és Szatmári utca között teljes szélességben lezárták. A korlátozás várhatóan november végéig tart.

 • A Németh Lajos utcában a Csendes utca és a Szarvasi út között teljes útlezárás van érvényben. A Lórántffy utcában a Vereckei utcától a Dombos utca irányában, 150 méter hosszban félpályás lezárásra kerül sor. A Kézay utca Vereckei és Dombos utca közötti szakaszán szintén félpályás korlátozás van érvényben. Mindhárom korlátozás november végéig tart. A Csendes utcában a hét elején félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben a Németh utcától az Orgona utcáig.

 • A Dobozi úton a Hétvezér utcától a Mandula utcáig, a hét elejéig félpályás útlezárás van érvényben, a Gyulai úton ugyancsak félpályás lezárásra kell számítani a hét folyamán.

 • Az Erdélyi soron a Berzsenyi út és Vidovszky utca között teljes, szakaszos útlezárásra kerül sor november második felében. A Vidovszky utcában december közepéig tart a teljes útlezárás.

 • A Lencsési úton a Magyar és Dobos István utcák között a hónap második felében félpályás időszakos útlezárások várhatóak.

 • Az Ábrahámffy úton a hét elején még tart az utca szakaszos lezárása.

 • A Bajza utcában a Kárász utcától a Thurzó utcáig terjedő szakaszon a félpályás útlezárás a hét elején még érvényben lesz. A Thurzó utcában ugyaneddig félpályás szakaszos útlezárásra kerül sor. Az Urszinyi Dezsőné utcában a Bajza utca és az Aulich utca között félpályás útlezárás várható ugyancsak a hét elején.

 • A Bánát utcában szakaszos félpályás útlezárások lesznek a hét első felében, a Corvin utcában pedig a hét végéig félpályás útzárra kell számítani.

 • A Mandula és Nagydiófa utcában szakaszosan félpályás útlezárásokra kerül sor november végéig.

 • A Kisfényesi úton a Paprika utca és a Jácint sor között szakaszosan félpályás útlezárásokra kerül sor, míg a Paprika utcában a Kisfényesi út irányába teljes útlezárás lesz a hónap végéig.

 • A Dobozi úton a Meteor utcától a Szója utcáig szakaszos félpályás útlezárásra kerül sor november második felében. Ez idő alatt a Varságh Béla úton, a Vandháti úton a Meteor utcától a Nagyréti csatornáig, valamint a 41. számú utcában szakaszosan teljes útlezárásokra kerül sor.

 • A Nádas és a Ligeti Károly soron november végéig szakaszosan kerül sor félpályás útlezárásokra.

 • Az Ipari úton a Víztároló és a Tevan Andor utca, illetve a Víztároló utca és a Berényi út között sebességkorlátozás mellett részleges útlezárásokra kell számítani november végéig. A Tevan Andor utcában a Békési és az Ipari utak között félpályás korlátozás lesz, amely szintén a hónap végéig tart.

 • A Pongrácz, Padrach Lajos és a Kner utcákban a hét elejéig időszakosan váltakozik a részleges és teljes útzár.

 • A Berényi úton november végéig sebességkorlátozásokra és részleges lezárásokra kell számítani a Mezőmegyer (Erdő sor) és a 44-es elkerülő közötti szakaszon. A Berényi út Munkás utcától Ipari útig terjedő szakaszán szintén a hónap végéig részleges forgalomterelésre, sebességkorlátozásra, valamint félpályás útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek. Emiatt a Berényi út - Munkás utca kereszteződésében található, Mezőmegyer felé közlekedő 5-ös busz megállóhelyét áthelyezik. A Munkás és a Vörösmarty, valamint Pulszky utcákban szintén november végéig szakaszos útlezárásokra kerül sor.

 • Mezőmegyeren a Keleti, a Bibó István, az Esze Tamás és a Hadnagy utcákban is zajlanak a munkálatok, ezért november végéig részleges forgalomterelésekre kell számítani. A Hadnagy utca a Karácsony János és az Esze Tamás utcák között 80 méter hosszban szakaszosan lezárásra kerül. Az 5-ös számú buszjárat ideiglenesen, az év végéig az Erdő sor – Harang utca – Fő utca útvonalon közlekedik.

A kivitelezésből fakadó kellemetlenségek miatt a beruházó Békéscsabai Önkormányzat a lakosság elnézését kéri, egyszersmind – a közös cél érdekében – köszöni türelmüket és megértésüket.


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3495 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.068seconds