Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.12.22.  
2498 alkalommal olvasva
Tisztelt Békéscsabai Polgárok! Kedves Olvasók!

Újra eltelt egy esztendő, a város fehérbe, a városlakók lelke ünneplőbe öltözött.
Újra eljött az Ünnep, ez a titkokkal övezett, szívhez szóló nap, amely nem csak a kereszténység, hanem a család, a békesség, a szeretet ünnepe is.
Újra eltelt egy küzdelmes esztendő, amelyben kétszer választottunk. Tavasszal kimondtuk egy korszak végét és egy új időszak kezdetét, ősszel viszont a megkezdett munka folytatására, a felemelt fejű, gyarapodó Békéscsabára mondtunk igent.
2010-ben is voltak örömeink és bosszúságaink, katartikus élményeink és fájdalmas veszteségeink, reményteli si­kereink és kudarcaink – mint minden esztendőben.
Jómagam egyre inkább azt tapasztalom, hogy nem olyan bonyolult az emberi lélek: mindannyian nyugalomra, biztonságra, harmóniára, emberi hangokra, szeretetre, megértésre és elismerésre vágyunk. Olyan viszonyokra, amelyben boldogulunk, nevelhetjük családunkat, ké­szülhetünk hivatására, vagy várhatjuk a nyugodt, békés öregkort. Vala­mennyien sikereket akarunk a családban, a munkahelyünkön, a városunkban, és akarunk egy erős és sikeres országot, amelyben van értelme az erőfeszítéseinknek, a munkának, a tanulásnak, ahol lehet szorgalommal, tehetséggel egyről a kettőre jutni. Ahol beérik a gyümölcs, és a termésnek mi lehetünk a haszonélvezői. Ahhoz, hogy így legyen mernünk kell cselekedni, változtatni, időnként csak iga­zítani, máshol gyökereiben átalakítani a dolgokat.
Panaszból, elutasításból nem épül sem helyi közösség, sem or­szág, csak összefogás révén jut előre a család, a város, a haza.
Újra egy nehéz esztendő előtt állunk, azonban én optimista vagyok, mert jól ismerem a békéscsabai embereket és tudom, hogy ha összefogunk, akkor van esélyünk arra, hogy szeretett városunk tovább haladjon a jó úton.
A fentiek szellemében szeretetteljes, áldott, békés karácsonyt kívánok Békéscsaba valamennyi polgárának!


Vantara Gyula
Békéscsaba és az Ön polgármestere, országgyűlési képviselője


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.066seconds