szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.01.12.  
2458 alkalommal olvasva
Csabai vívó nyerte az országos párbajtőr vívó válogatót

Két aranyat és egy bronzérmet hozott haza Békéscsabára a Karácsonyi Lajos Vívóegyesület két 15 éves kiválósága: Bohus Réka és Légrádi Dóra. A január 8-i budapesti párbajtőr vívó válogatón a csabai lányokra irányult a figyelem. Bohus Réka remekelt: a kadét versenyen szoros küzdelemben győzte le a Balaton Vívóklub versenyzőjét Felker Adriennt, majd a junior korosztályban sem adott esélyt másnak a nyerésre, itt a BVSC vívóját, Szabó Laurát múlta felül. Az országos kadet ranglistán 2. helyezett Bohus Réka két korcsoport győzelmével most már biztosan tagja a válogatott kadet és junior csapatnak, így ő is utazik a márciusi Európa-és Világbajnokságra.
A békéscsabai vívóegyesület másik büszkesége a szintén 15 éves Légrádi Dóra, aki a harmadik helyezést hozta haza az országos párbajtőr vívó válogató kadét korcsoportjában.

Galli Zsolt vezetőedző elégedett az eredménnyel. „ Réka már tavaly is ott volt a kadétok között az Európa-és világbajnokságon, az élvonalban játszik, ezért is vártam, hogy ki tudja hozni a maximumot magából. Nagyon jó volt látni, hogy végig magabiztosan vívott és végre jó pár olyan új megoldást láthattunk tőle a páston, amit már egy ideje gyakorolunk. A verseny előtt a felnőtt válogatottal volt a tatai edzőtáborban, talán ennek is köszönhető, hogy mentálisan is egyre kiegyensúlyozottabb, ami nagyon fontos ebben a sportban. Dóra eredménye is bíztató, hiszek benne, hogy még intenzívebb munkával még jobb eredményre lesz képes.”


2018.04.27.
3698 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3491 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3615 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.048seconds