szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.01.24.  
2526 alkalommal olvasva
Az atlétika békéscsabai ünnepén...

Az országos pontverseny élén zárt klub ünnepi estje jeles társadalmi esemény, hiszen Békés megyében több száz családnak határozza meg a mindennapjait az atlétika.

2011. január 21-én – pénteken este az évente hagyományosan megrendezésre kerülő ünnepi közgyűlés vezetőségválasztással kezdődött.
A tagság egyöntetű igennel társadalmi elnöknek megszavazta Dr. Ferenczi Attilát,
Békéscsaba Megyei Jogú Város gazdasági és városfejlesztési tanácsnokát, aki fiatalkorában maga is dobóatléta volt, kalapácsvetőként versenyzett.
"Több éve figyelemmel kísérem a klub eredményeit, örömmel vállalom el a megtisztelő tisztséget" – nyilatkozta megválasztásakor a civilben a Lencsési Lakótelepen 1992 óta praktizáló háziorvos.

Ezt követően az Ellenőrző – Tanácsadó Testületének elnökségi tag tisztségére jelölt Urbanik Sándor megválasztása következett. A négyszeres olimpikon atléta is teljes tagsági bizalmat kapott.

… Ha elindul a vonat …

Kurucsó Péter edző Tóth Sándor ügyvezető – Medovarszki János és edzők ebben az évben is filmmel és projektoros előadással prezentált összefoglalóval tették szemléletessé az év jeles pillanatait, miközben szakáganként bemutatták és díjazták a legjobbakat.

Tóth Sándor a számokkal és képekkel prezentált kivetítő segítségével értékelte a 2010-es sikeres versenyévet. 90 egyesület között a klub a serdülők rangsorában I., összesítésben III. helyen zárta az évet.
Edzői, versenyzői, szervezési, partneri és szülői értékekről szólt a szakvezető összefoglalója.

Medovarszki János rangidős edző által kimunkált másfél órás – gazdag zenei anyaggal fűszerezett „előadás” következett.
Jelképesen egy mozdony állt meg a Tünde utcai F utófolyosónál, melyre sorban felszállhattak:
- a klub Olimpikonjai: Urbanik Sándor, Rosza Mária, Ilyés Ildikó és Tóth Sándor mesteredző.
- a Londoni lehetséges szintesek: Márton Anita, Baji Balázs, Petrovszki Tibor, Madarász Viktória, Tóth László, Gregor László.
- A szakágak és az Utánpótlás Központ csapat és egyéni bajnokai
Az ország 3. legeredményesebb klubjában csupán a legjobbak – válogatottak és érmes OB helyezettek kaptak díjat, s a „szűk keret még így is 89 fő lett.

… és elindul a vonat, a sok értékes atlétával, hogy megvalósítsák a további álmaikat.

Molnár Ferenc utánpótlás szakágvezető a Magyar Atlétikai Szövetség képviseletében felsőfokon beszélt a békéscsabai klubról, akik példát adnak a Szövetségnek és az ország valamennyi klubjának.
– A megható pillanatokban bővelkedő ünnepség ismét azt bizonyította, hogy együttgondolkodó, áldozatot vállaló kitűnő csapatmunka folyik Békéscsabán. Ez érték a városnak és ezt különös gondossággal kell segíteni - zárta az értékelést a MASZ vezető.

A múltévben elkezdődött egykori versenyzői díjfelajánlás most még nagyobb körben folytatódott. 14 korábbi atléta tisztelte meg az egy-egy általuk kiválasztott 2010. évi eredményes atlétát.
Czeglédi Katalin marketingvezető ismertette az év „LEG”jeit:
Az év versenybírói 2010-ben: Kátai István és Matuska Jánosné lettek.
Az év utánpótlás iskolái: Békéscsabai 2. sz. Általános Iskola és a Gyomaendrődi Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola.
A Partnerek köszöntése után a gyermekek egy szál virággal köszöntötték szüleiket, hiszen
ők is részesei sikereiknek.

Világversenyeken sikeres versenyzőink: Márton Anita és Gregor László elhozták a legkedvesebb serlegeiket, érmeiket –melyet megcsodálhattak a bankett hellyé varázsolt futófolyosón a pizza – partin és óriástorta elfogyasztása közben az atléták és azt est vendégei.


2018.04.27.
3698 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3491 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3615 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.065seconds