szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.01.24.  
1504 alkalommal olvasva
Az atlétika békéscsabai ünnepén...

Az országos pontverseny élén zárt klub ünnepi estje jeles társadalmi esemény, hiszen Békés megyében több száz családnak határozza meg a mindennapjait az atlétika.

2011. január 21-én – pénteken este az évente hagyományosan megrendezésre kerülő ünnepi közgyűlés vezetőségválasztással kezdődött.
A tagság egyöntetű igennel társadalmi elnöknek megszavazta Dr. Ferenczi Attilát,
Békéscsaba Megyei Jogú Város gazdasági és városfejlesztési tanácsnokát, aki fiatalkorában maga is dobóatléta volt, kalapácsvetőként versenyzett.
"Több éve figyelemmel kísérem a klub eredményeit, örömmel vállalom el a megtisztelő tisztséget" – nyilatkozta megválasztásakor a civilben a Lencsési Lakótelepen 1992 óta praktizáló háziorvos.

Ezt követően az Ellenőrző – Tanácsadó Testületének elnökségi tag tisztségére jelölt Urbanik Sándor megválasztása következett. A négyszeres olimpikon atléta is teljes tagsági bizalmat kapott.

… Ha elindul a vonat …

Kurucsó Péter edző Tóth Sándor ügyvezető – Medovarszki János és edzők ebben az évben is filmmel és projektoros előadással prezentált összefoglalóval tették szemléletessé az év jeles pillanatait, miközben szakáganként bemutatták és díjazták a legjobbakat.

Tóth Sándor a számokkal és képekkel prezentált kivetítő segítségével értékelte a 2010-es sikeres versenyévet. 90 egyesület között a klub a serdülők rangsorában I., összesítésben III. helyen zárta az évet.
Edzői, versenyzői, szervezési, partneri és szülői értékekről szólt a szakvezető összefoglalója.

Medovarszki János rangidős edző által kimunkált másfél órás – gazdag zenei anyaggal fűszerezett „előadás” következett.
Jelképesen egy mozdony állt meg a Tünde utcai F utófolyosónál, melyre sorban felszállhattak:
- a klub Olimpikonjai: Urbanik Sándor, Rosza Mária, Ilyés Ildikó és Tóth Sándor mesteredző.
- a Londoni lehetséges szintesek: Márton Anita, Baji Balázs, Petrovszki Tibor, Madarász Viktória, Tóth László, Gregor László.
- A szakágak és az Utánpótlás Központ csapat és egyéni bajnokai
Az ország 3. legeredményesebb klubjában csupán a legjobbak – válogatottak és érmes OB helyezettek kaptak díjat, s a „szűk keret még így is 89 fő lett.

… és elindul a vonat, a sok értékes atlétával, hogy megvalósítsák a további álmaikat.

Molnár Ferenc utánpótlás szakágvezető a Magyar Atlétikai Szövetség képviseletében felsőfokon beszélt a békéscsabai klubról, akik példát adnak a Szövetségnek és az ország valamennyi klubjának.
– A megható pillanatokban bővelkedő ünnepség ismét azt bizonyította, hogy együttgondolkodó, áldozatot vállaló kitűnő csapatmunka folyik Békéscsabán. Ez érték a városnak és ezt különös gondossággal kell segíteni - zárta az értékelést a MASZ vezető.

A múltévben elkezdődött egykori versenyzői díjfelajánlás most még nagyobb körben folytatódott. 14 korábbi atléta tisztelte meg az egy-egy általuk kiválasztott 2010. évi eredményes atlétát.
Czeglédi Katalin marketingvezető ismertette az év „LEG”jeit:
Az év versenybírói 2010-ben: Kátai István és Matuska Jánosné lettek.
Az év utánpótlás iskolái: Békéscsabai 2. sz. Általános Iskola és a Gyomaendrődi Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola.
A Partnerek köszöntése után a gyermekek egy szál virággal köszöntötték szüleiket, hiszen
ők is részesei sikereiknek.

Világversenyeken sikeres versenyzőink: Márton Anita és Gregor László elhozták a legkedvesebb serlegeiket, érmeiket –melyet megcsodálhattak a bankett hellyé varázsolt futófolyosón a pizza – partin és óriástorta elfogyasztása közben az atléták és azt est vendégei.


2017.12.14.
132 alkalommal olvasva
2017.12.14.
125 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2018 Vantara Gyula
parse time: 0.03seconds