szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.01.25.  
2406 alkalommal olvasva
Vantara Gyula hivatalában fogadta Szekeres Pált, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportpolitikáért felelős helyettes államtitkárát

Szekeres Pál a Karácsonyi Lajos Vívóegyesület és Békéscsaba város vezetőinek meghívására érkezett Békéscsabára. Mint ismert, Szekeres Pál helyettes államtitkár olimpiai bronzérmes tőröző 1991-es autóbalesetét követően kerekesszékbe kényszerült, de a vívást nem hagyta abba: világ- és olimpiai aranyat nyert kerekesszékes vívásban. A sportpolitikus kiemelt figyelemmel követi és támogatja a békéscsabai vívóegyesület új vezetésének nagyra törő terveit, akik gyerekekkel szeretnék megtölteni a vívócsarnokot, regionális vívóakadémiát hoznak létre, országos és nemzetközi versenyeket illetve edzőtáborokat szerveznek a városba.

A helyettes államtitkár, Békéscsaba polgármestere és alpolgármestere, valamint Márton Péter, a Karácsonyi Lajos Vívóegyesület elnöke többek között a hazai és a helyi sportélet aktualitásairól folytatott másfél órás megbeszélést a békéscsabai városházán. Vantara Gyula és Kiss Tibor részletes áttekintést adott a csabai sportéletről, különös tekintettel a jövőbeni tervekről, elképzelésekről. A helyettes államtitkár bemutatta a kiemelt kormányzati sporttámogatás törvényi hátterét, felvázolta a finanszírozási elképzeléseket. Márton Péter a vívók jelenlegi helyzetét mutatta be, és szólt a klub célkitűzéseiről. A megbeszélésen szó esett a közös pályázat lehetőségéről, az együttműködésről, valamint a verseny és a tömegsport fontosságáról.


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3495 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.051seconds