szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.02.08.  
6205 alkalommal olvasva
Városi polgári bál a jótékonyság jegyében Képgaléria

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Polgárok Békéscsabáért Egyesület meghívását elfogadva sokan érkeztek a városi polgári bálra február 5-én, s ennek köszönhetően aznap este zsúfolásig megtelt a Phaedra Közéleti Központ.
A megjelent vendégeket dr. Kovács László, az egyesület elnöke köszöntötte, ezt követően a Gulyás Miklós Tánciskola tagjai nyitották meg a bált Bécsi keringővel. Ezután az est díszvendége, Deutsch Tamás EP-képviselő szólt a télbúcsúztató, tavaszváró bálozókhoz tiszta szívű, becsületes embereknek nevezve a csabaiakat. Vantara Gyula polgármester köszönetét fejezte ki a Vasárnapi Iskola mozgalomban résztvevő pedagógusoknak, megköszönte áldozatos munkájukat. Az Ismerős Arcok zenekar fellépése után a vacsorára feltálalt finom étkekre Marti Miklós református lelkész mondott asztali áldást. Az est folyamán a Mediterrán együttes húzta a talpalávalót a vendégeknek. A Fortuna kegyeiért ringbe szállók Vantara Gyuláné kezében bízhattak: a polgármesterné húzta ugyanis a nyertes tombolajegyeket. A tombolára nagyon sok felajánlás érkezett a város intézményeitől, vállalkozóitól, többek között a fődíjak: Csuta György és Várkonyi János festőművész gyönyörű festményei, illetve a Csaba Center Invest Kft. nagy értékű ajándékutalványa. A Balassi Táncegyüttes tagjainak látványos bemutatója és táncháza még késő éjszaka is felpezsdítette a hangulatot. A bál bevételét a város a Vasárnapi Iskola mozgalomban résztvevő csabai pedagógusok és a Polgári Esték rendezvénysorozat támogatására ajánlotta fel. Az est fővédnöke Kövér László házelnök volt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a rendezvény támogatásáért, a felajánlott ajándéktárgyakért: Allianz Hungária Biztosító Zrt., Autó-Körös Kft. Volkswagen-Seat kereskedés, Békés Megyei Vízművek Zrt., Bonduelle Central Europe Kft., Center Mozi, Csabai Rendezvényszervező Kft., Erdős Norbert kormánymegbízott, országgyűlési képviselő, Jankay Kávéház és Étterem, Marzek Kner Packaging Kft., OTP Bank Békéscsaba, Panoráma Étterem -Snack Bár, Príma Protetika Kft. Egészségcentrum, Roys Café Étterem, Tesco-Global Zrt valamint a békéscsabai művésztelep alkotói.

varosi_bal_01.jpg
varosi_bal_02.jpg
varosi_bal_03.jpg
varosi_bal_04.jpg
varosi_bal_05.jpg
varosi_bal_06.jpg
varosi_bal_07.jpg
varosi_bal_08.jpg
varosi_bal_09.jpg
varosi_bal_10.jpg
varosi_bal_11.jpg


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.051seconds