Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.02.09.  
2951 alkalommal olvasva
Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala hivatali kézbesítési rendszerének „sajtóközleménye”

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2011. február 1. napjával a hivatal postázási feladatait hivatali kézbesítő rendszer kialakítása útján látja el. A hivatal kézbesítői a jegyző által kiállított fényképes igazolvánnyal rendelkeznek és megbízólevél birtokában teljesítik feladataikat. A hivatali kézbesítők postázási feladata kizárólag a levelek kézbesítése, pénzt, értéket nem vesznek át, azt nem kézbesítenek.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala az ügyfélbarát közigazgatás közvetítésére, a foglalkoztatás erősítésére dolgozta ki azt a belső hivatali kézbesítési rendszert, amely – különös tekintettel az ügyfelek és a hivatal közötti kapcsolat mélyebb kiépítésére – a szolgáltató jellegű közigazgatás további és emberközeli megteremtésére törekszik.

A hivatal belső kézbesítési rendszere a költségtakarékosság jegyében igyekszik azokat a pénzügyi forrásokat felszabadítani, amelyek – azt felhasználva – a gyors, hatékony, ügyfélközpontú közigazgatás eredményes közvetítéséhez szükségesek.

A polgármesteri hivatal a kézbesítési feladatokat a közfoglalkoztatási rendszer keretében oldja meg, aminek eredményeképpen hozzá tud járulni a városi munkanélküliség csökkentéséhez és a foglalkoztatottak visszakerülhetnek a munka világába.

Természetesen a hivatal által bevezetni kívánt kézbesítési rendszer arra is lehetőséget teremt, hogy a kézbesítés sikertelensége esetén a hivatalos levelek átvételére a hivatal Szabadság téri épületében sor kerülhessen.

Dr. Szvercsák Szilvia
jegyző


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3495 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.081seconds