szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.05.23.  
2668 alkalommal olvasva
Hajrá, Csaba! – sportrendezvény Békéscsabán

Sok szülőt, diákot foglalkoztat manapság: Milyen sportolási, mozgási lehetőségek vannak Békéscsabán? Mit és hol sportoljon a gyerek? Mely sportágban vagyok tehetséges? Milyen nyári táborba menjen a kisdiák?

Ezekre mind feleletet ad a 2011. május 27-én (pénteken) 8.30 és 18.00 óra között megrendezendő sportesemény, amelyre minden békéscsabait nagy szeretettel hív és vár Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata és a város mintegy 40 sportegyesülete.
Több, mint 50 sportág próbálható majd ki egy helyszínen, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban, a Vívócsarnokban, s a két sportlétesítmény közvetlen környezetében.

Sportági bemutatók és bemutatkozások, nyitott kapuk és nyilvános edzések várnak minden érdeklődőt.
Ízelítőül néhány, a rendezvényen megjelenő sportágak közül: aerobik, agility, aikido, amerikai foci, asztalitenisz, atlétika, biliárd, capoiera, erőemelés, fitness, ITF és WTF taekwan do, judo, kangoo, karate, kendo, kettleball, kézilabda, kick-box, kosárlabda, labdarúgás, lovaglás, rögbi, röplabda, shinkendo, shotokan karate, sportlövészet, sporttánc, súlyemelés, tenisz, testépítés, torna, történelmi íjászat, vívás, vitorlázó repülés… stb.

A program délelőttjén 8.30 és 14.00 óra között Békéscsaba óvodásai és általános iskolásai próbálhatják ki a sportegyesületek által kínált sportolási lehetőségeket, míg 14.00 óra után a város valamennyi lakója számára lehetőség nyílna ugyanerre. A sportágválasztó-program 18.00 óráig tart.

Az egyesületek gondoskodnak arról, hogy ismert sportemberekkel is lehessen találkozni, együtt sportolni. A sportszervezetek a sportcsarnokban felállított színpadon bemutatókat tartanak, emellett szakmai tanácsokkal szolgálnak, információkkal, szórólapokkal – sporteseményekről, sportolási és nyári táborozási lehetőségekről – látják el az érdeklődőket.

A sportolás mellett prevenciós jellegű, egészséges életmódra nevelő programok is lesznek a helyszínen: az ÁNTSZ „Egészségkaszinót” tart, az OTP Bank segítségével pedig mozgó fogászati rendelő végez fogászati szűrést.
Mindemellett ismereteket szerezhetnek a gyerekek a „katonavilágról”, a honvédelemről is.

A rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes!

A program, eső esetén is megrendezésre kerül.


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3503 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3631 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.049seconds