szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.06.21.  
2608 alkalommal olvasva
Meghívó

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Nagy örömmel hívjuk meg az Egyszerű Állam Konzultációs Program keretében szervezett konferenciánkra, június 28-án, Békéscsaba Polgármesteri Hivatal Díszterme (Békéscsaba Szent István tér 7.). Időpont: 10:00

A konferencia, az „Egyszerű Állam” országos konzultáció része, mely során a társadalmi partnerek bevonásával, a vállalkozások mindennapi tapasztalatai alapján, a vállalkozásokat érintő adminisztratív terhekről és azok felszámolásának lehetőségeiről gyűjtünk javaslatokat.
A rendezvényen Vantara Gyula Polgármester elnököl, felszólal többek között Odrobina László főosztályvezető NGM Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály, és Hódsági Tamás, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Magyarországon egy vállalkozás háromszor annyi időt, energiát és pénzt fordít bürokratikus ügyintézésre, mint Európa más országaiban. Ezért a kormány idén két részletben dolgozza ki a szabályozási környezetet egyszerűsítő és a valósághoz igazító intézkedéseket.
A bürokráciacsökkentés első átfogó javaslatait a kormány idén, április 20-án fogadta el, ezek hatására 105 milliárddal csökkennek jövő évtől a vállalkozásokat sújtó terhek.
Ezt egy második, 400 milliárdos cselekvési terv követi, amelynek kidolgozásához az érintett vállalkozóknak, a vállalkozások képviselőinek és az állami szervezeteknek az együttműködésére és összefogására van szükség.
A konzultáció alapozza meg a vállalkozások költségeinek 400 milliárd Ft mértékű csökkentéséhez vezető cselekvési terv elkészítését, így a konferencia, a vállalkozók javaslataira és támogatására építve, az adminisztráció egyszerűsítéséhez kíván hozzájárulni.

Kérjük, jöjjön el és járuljon hozzá a konzultáció sikeréhez. A konferencián természetesen lehetősége lesz a témákhoz hozzászólni, amennyiben kérdéseit, javaslatait hosszabban is kifejtené a rendezvényen, szíveskedjen kozma@bekescsaba.hu címen felkeresni. Részvételi szándékát kérjük, ugyanezen a címen, előre jelezze.

A konferenciát a Foglalkoztatási Hivatal, a vállalkozások érdekképviseletét ellátó társadalmi partnerek, Békés Megyei Iparkamara és Békéscsaba Polgármesteri Hivatala szervezik.

További információk a konzultacio@egyszeruallam.hu email címen, vagy a www.egyszeruallam.hu honlapon érhetőek el.


Üdvözlettel:

Vantara Gyula


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.062seconds