szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.07.04.  
2552 alkalommal olvasva
27. heti előrejelzés a várható forgalomkorlátozásokról

A 27. héten tovább folytatódnak a Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését célzó projekt kivitelezési munkálatai.

A szennyvízberuházás keretében zajló munkálatok miatt július 4. és 10. között az alábbi forgalmi változásokra lehet számítani:

 • Július első felében időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani a Salamon, Gellért, Liszt, Horváth János, Vozárik és Szemere utcákban. A II. Rákóczi Ferenc utcában július végéig lehetnek korlátozások.

 • A Vozárik utcában időszakos forgalomkorlátozások lesznek július első feléig.

 • A Gyár utcában a benzinkút magasságában teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus végéig. Ezen időszak alatt az Orosházi út felől a Gyár utca, a Fiumei utca, a Hajnóczy utca, a Lajta utca, valamint a Kereki út megközelítése az Orosházi út - Gyár utca csomópontban található benzinkúton keresztül lehetséges, míg a Gyár utcáról az Orosházi útra a Kereki út - Kétegyházi út útvonalon válik lehetővé a kijutás. Július végéig tart a Hajnóczy utca 2-20. házszámok között és a Mikszáth utcában a teljes lezárás, a Táncsics utcában pedig az időszakos félpályás korlátozás.

 • Július végéig a Penza lakótelepen teljes útlezárásokra kell számítani. A Dózsa György úton a Kölcsey és a Cser utca között félpályás korlátozás lesz július végéig, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.

 • A Kassai utcában a Franklin és Szatmári utcák között a teljes lezárás előreláthatólag július második feléig tart.

 • Július első felében az Egység utcában a Rózsa és a Tavasz utcák között napközben félpályás lezárásra kell számítani.

 • Július első felében a Radnóti utcában a Tavasz és Franklin utcák között, valamint az Gajdács utcában a Tavasz és Úttörő utcák között napközben teljes szélességben lezárják az utat. Ezalatt a Viola utca Mese köz és Franklin utca közötti szakaszán napi 2-3 órás, félpályás korlátozásokra kell számítani. A Veres Péter utcán a Tavasz és Úttörő utcák között a napközbeni félpályás lezárás előreláthatólag július második feléig tart.

 • A Batsányi utcában az Egység és Szegfű, míg a Tompa utcában a Pozsonyi és Kolozsvári utcák között teljes útlezárás lesz érvényben július első feléig. A Tompa utcában a Kolozsvári és Jósika utca között félpályás útlezárásokra is sor kerül. A Gyöngyösi utcában a Batsányi és Rózsa utca között július végéig tart a teljes útlezárás.

 • A Bem utcában július közepéig tartanak az időszakos zárások. Az Asztalos utcában az Orosházi utcától kezdődően az utca teljes lezárására kell számítani július végéig.

 • A Fábry utcában a Lucernás utca és Orosházi út között, a Tompa utcában pedig a Zsigmond és a Veres Péter utca között napközben teljes útlezárásokra kell számítani a hónap közepéig.

 • Az Iskola utcában a Mátyás király és a Nagy Sándor utca között, a Mátyás király utcában pedig a 24. szám és az Iskola utca között lesz napközben teljes korlátozás július közepéig.

 • A Déli soron a Németh és Dombos utca között, az Orgona utcában pedig a Csendes utca és a Déli sor között július közepéig napközben teljes útlezárásra kell számítani.

 • Az Illyés Gyula utcát a Rózsa és a Batsányi utca között teljes szélességben lezárják július közepéig.

 • A Cserepes utcában a Povázsai és a Hargita utcák között időszakos lezárásokra kell számítani július közepéig.

 • A Kereki utcában a Máriássy utca és Nagy Sándor utca közötti szakaszon félpályás, a Máriássy utcában pedig teljes lezárásokra kerül sor július közepéig.

 • A Degré utca 48. szám előtt július közepéig félpályás korlátozás lesz érvényben.

 • Az Ábrahámffy úton, a Felső-Körös sor Degré utca és Ilosvai utca közötti, valamint az Ilosvai utca Felső-Körös sor és Kastély utca közötti részein, az Árpád soron a 60-106. házszámok között, valamint a Forgách utcában szakaszosan kerül sor lezárásokra július első felében.

 • A Bánát utcában és a Corvin utcában szakaszos félpályás lezárásokra kell számítani a hónap első felében.

 • Július második feléig teljes útlezárásokra kerül sor a Kisfényesi utcában a Cseresznye utca és Barackos köz között. A hónap végéig a Szilva közben szintén teljes forgalomkorlátozásokra kerül sor.

 • A Magyar utcában az 56. számtól Fényes irányába váltakozóan egész- illetve félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor, a Borjú és Borjúrét utcában egészpályás korlátozásokra kell számítani. Mindhárom helyszínen július végéig tartanak a munkálatok.

 • Gerlán a Szélső úton a Zöldmező utca irányába, valamint a Zöldmező, Vadász és Sport utcákban teljes lezárásokra kell számítani a hónap második feléig. A Csabai úton a Pacsirta utcáig július közepéig napi 3-4 órában kerülhet sor forgalomkorlátozásokra. Egészpályás forgalomkorlátozásokra kell számítani július végéig a Napsugár utcában a Marx utcától a Magvető utcáig, valamint a Szélső út felső részén is. Időszakos 0korlátozások lesznek a hónap első felében a Gát soron, valamint a Magvető, Hámán Kató és Csalogány utcákban.

 • Fényesen a Veszei utcát az 36. és 88. házszámok között teljes hosszában szakaszosan lezárják a hónap második feléig. A Fényesi út 46. és 98. között szakaszosan félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor július közepéig.

 • A Dobozi út 83-146. között félpályás, a Szója utcában pedig egészpályás, szakaszos lezárásokra kerül sor július végéig. Emellett a Szója és Vandháti utcákban időszakosan további korlátozásokra is sor kerül a hónap első felében.

 • A Vandháti utcában a 17. és 51. számok között július második feléig az útpálya szakaszosan történő teljes lezárására kell számítani.

 • A Gyümölcsös és a Réti utcában is szakaszosan teljes lezárásokra kell számítani július végéig.

 • A Bessenyei utcában a Franklin és a Szatmári utca között szakaszos útlezárásokra kerül sor július közepéig.

 • A hét folyamán teljes útzár van érvényben a Széna utcában a Lachner és Kemény utcák között. A Kemény utcában a Széna és Mokry, a Kőrösi utcában a Széna és Csillag utcák között, valamint a Szél utca teljes hosszán szintén teljes korlátozás lesz napközben július második feléig. A felsorolt korlátozások hétköznap napközben érvényesek, este és hétvégén azonban lehet közlekedni. A Mokry utcában a Kemény és Lachner utcák között július végéig tart a félpályás korlátozás, emiatt az utca ezen szakaszán parkolási tilalom is életbe lép.

 • A József utcában napközben teljes lezárásokra, este pedig félpályás korlátozásokra kell számítani július végéig.

 • A Fő utcán a Muskátli utca és az elkerülő között július végéig váltakozóan félpályás, illetve teljes útlezárásokra kerül sor. A Haladás utcában félpályás lezárás lesz, szintén a hónap végéig. Július közepéig teljes lezárásra kerül sor a Karácsonyi és a Nyárfa utcákban, a Hóvirág utcában pedig félpályás korlátozás lesz érvényben a hónap második feléig.

 • Az Erdő sor Kossuth utca és Harang utca közötti szakaszán a félpályás útlezárás várhatóan július végéig tart. A Rajk László utcában ezalatt egészpályás korlátozás lesz érvényben, közlekedni az esti órákban, illetve hétvégén lehet. Az Új, Sáros és Fenyő utcákban július közepéig lesznek napközben teljes, este és hétvégén pedig félpályás lezárások.

A munkálatokból fakadó kellemetlenségek miatt a beruházó Békéscsabai Önkormányzat a lakosság elnézését kéri, egyszersmind – a közös cél érdekében – köszöni türelmüket és megértésüket.

Az aktuális forgalomkorlátozásokkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a beruházás honlapján, a www.csabaiszennyviz.hu oldalon.


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3487 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3605 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.045seconds