szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.07.18.  
2525 alkalommal olvasva
29. heti előrejelzés a várható forgalomkorlátozásokról

A 29. héten tovább folytatódnak a Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését célzó projekt kivitelezési munkálatai.

A szennyvízberuházás keretében zajló munkálatok miatt július 18. és 24. között az alábbi forgalmi változásokra lehet számítani:

 • A II. Rákóczi Ferenc utcában az időszakos korlátozások július második feléig tartanak.

 • A Gyár utcában a benzinkút magasságában teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus végéig. Július végéig tart a Hajnóczy utca 2-20. házszámok között és a Mikszáth utcában a teljes lezárás. A Táncsics utcában a félpályás korlátozás augusztus végéig lesz érvényben.

 • Július végéig a Penza lakótelepen és a Vilim utcában is teljes útlezárásokra kell számítani. A Dózsa György úton a Kölcsey és a Bartók Béla utca között félpályás korlátozás lesz augusztus végéig, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.

 • Augusztus közepéig az Egység utcában a Tavasz és a Franklin utcák között napközben félpályás lezárásra kell számítani.

 • Július végéig a Viola utca Mese köz és Franklin utca közötti szakaszán napközben teljes útlezárásra kell számítani. A Veres Péter utcában a Franklin és Tavasz utca között, az Illyés Gyula utcában a Rózsa és Tavasz utca között a napközbeni félpályás lezárás előreláthatólag ugyancsak július végéig tart.

 • A Batsányi utcában a Gyöngyösi és a Kolozsvári utca között, míg a Pozsonyi utcában a Batsányi és a Rózsa utca között teljes útlezárás lesz érvényben július végéig.

 • A Mátyás király utcában július végéig időszakos lezárásra kell számítani. A Kun utcában az Orosházi út és a Tompa utca között teljes útlezárásra kerül sor augusztus közepéig.

 • A Gajdács utcában a Tompa utca és a Gajdács utca 21. szám között, a Tompa utcában a Zsigmond és a Veres Péter utca között, valamint a Fábry utcában a Székely és a Daru utca között napközben teljes útlezárásokra kell számítani a hónap végéig.

 • A Nagy Sándor utcában az Iskola utca és az Orosházi út között, a Mátyás király utcában az Iskola és a Mátyás király utca 24. szám között, valamint a Máriássy utcában az Iskola és a Kereki utca között július végéig napközben teljes útlezárás lesz érvényben.

 • A Déli soron a Németh és Dombos utca között, az Orgona utcában pedig a Csendes utca és a Déli sor között július végéig napközben teljes útlezárásra kell számítani.

 • Az Illyés Gyula utcában a Tavasz és a Rózsa utca között időszakos útzárra kell számítani, az utca Rózsa és Batsányi utca közötti szakaszát pedig teljes szélességben lezárják július végéig. A Korona utcát a Mag utcai kereszteződésnél július végéig ugyancsak teljes szélességében lezárják.

 • A Tó utcában július végéig időszakos lezárások lesznek.

 • A Kereki utcában a Máriássy utca és Nagy Sándor utca közötti szakaszon félpályás lezárásokra kerül sor július végéig.

 • A Degré utca 48. és 62. szám között, valamint a Vidovszky utca teljes hosszán július második feléig szakaszos teljes útlezárás lesz érvényben.

 • Az Ábrahámffy út teljes hosszán szakaszos lezárásokra kell számítani július második feléig. A Felső-Körös soron a Degré utca és Ilosvai utca között, valamint az Ilosvai utca Felső-Körös sor és Kastély utca közötti részein, az Árpád soron a 60-106. házszámok között, valamint a Forgách utcában ugyancsak szakaszosan kerül sor lezárásokra július második feléig.

 • A Bánát utcában július második feléig, a Corvin utcában pedig augusztus elejéig szakaszos félpályás lezárásokra kell számítani.

 • A Trófea utcában július végéig szakaszos teljes útlezárásra kerül sor.

 • Július végéig teljes útlezárásokra kerül sor a Kisfényesi utcában a Cseresznye utca és Barackos köz között. A hónap végéig a Kisfényesi utcában a Rózsakert utcától a Szilva közig szintén egészpályás forgalomkorlátozások lesznek.

 • A Magyar utcában az 36. számtól Fényes irányába, valamint szintén a Magyar utcában a Borjú és a Bagoly utca között váltakozóan egész- illetve félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor. A Borjú utcában a Lapos utca felé egészpályás útlezárás lesz érvényben. Mindhárom helyszínen július végéig tartanak a korlátozások.

 • A Gulyás utcában teljes pályás, szakaszos útzárra kell számítaniuk a közlekedőknek július végéig.

 • Gerlán a Szélső úton a Csabai út irányába, a Vadász utcában a Juhász Gyula utca irányába teljes lezárásokra kell számítani a hónap végéig. Ugyancsak teljes lezárásra kerül sor augusztus végéig a Csabai út 24. és 60. szám között, valamint a Juhász Gyula utca Csabai úttól Zöldmező utcáig tartó szakaszán. A Hámán Kató és a Csalogány utcában az időszakos forgalomkorlátozás július végéig tart.

 • A Sport utcában az egészpályás korlátozás július végéig tart. A Marx utca Sport utcáig tartó szakaszán, a Babits Mihály utcában a Gyöngy utca irányába, valamint a Madarász László utcában a Vak Bottyán utcától a Gyöngy utca irányába teljes útlezárások lesznek érvényben július végéig. Időszakos korlátozások lesznek a hónap végéig a Gát soron, a Magvető és a Kertes utcában.

 • Fényesen a Veszei utcát az 36. és 68. házszámok között teljes hosszában szakaszosan lezárják a hónap végéig. A Fényesi úton napi 1-2 órás forgalomkorlátozás várható, emellett a 46. és 98. szám között szakaszosan félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor július második feléig.

 • A 41. sz. úton a szakaszos, teljes lezárás július végéig tart. A Vandháti utcában ideiglenes korlátozásokra kerül sor a hónap második feléig, a 17. és 51. számok között pedig július végéig az útpálya szakaszos, teljes lezárására kell számítani. A Dobozi úton a Meteor utcától a Lencse utcáig szakaszos, félpályás útlezárás lesz érvényben július végéig.

 • A Gyümölcsös és a Réti utcában is szakaszosan teljes lezárásokra kell számítani július végéig.

 • A Könyves Kálmán utcában a Tavasz és Franklin utcák között a szakaszos útlezárásra július végéig kell számítani. A Kemény utcában a Széna és Mokry, a Kőrösi utcában a Széna és Csillag utcák között, valamint a Szél utca teljes hosszán szintén teljes korlátozás lesz napközben július második feléig. A felsorolt korlátozások hétköznap napközben érvényesek, este és hétvégén azonban lehet közlekedni.

 • A Fő utcán a Muskátli utca és az elkerülő között július végéig váltakozóan félpályás, illetve teljes útlezárásokra kerül sor. A Haladás utcában félpályás lezárás lesz, szintén a hónap végéig. Július második feléig teljes lezárásra kerül sor a Nyárfa utcában, ezalatt a Hóvirág utcában pedig félpályás korlátozás lesz érvényben.

 • Az Erdő sor Kossuth utca és Harang utca közötti szakaszán a félpályás útlezárás várhatóan július végéig tart. A Rajk László utcában ezalatt egészpályás korlátozás lesz érvényben, közlekedni az esti órákban, illetve hétvégén lehet.


A munkálatokból fakadó kellemetlenségek miatt a beruházó Békéscsabai Önkormányzat a lakosság elnézését kéri, egyszersmind – a közös cél érdekében – köszöni türelmüket és megértésüket.

Az aktuális forgalomkorlátozásokkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a beruházás honlapján, a www.csabaiszennyviz.hu oldalon.


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3487 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3605 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.047seconds