szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.07.25.  
2578 alkalommal olvasva
30. heti előrejelzés a várható forgalomkorlátozásokról

A 30. héten tovább folytatódnak a Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését célzó projekt kivitelezési munkálatai.

A szennyvízberuházás keretében zajló munkálatok miatt július 25. és 31. között az alábbi forgalmi változásokra lehet számítani:

 • A Gyár utcában a benzinkút magasságában teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus végéig. Július végéig tart a Hajnóczy utca 2-20. házszámok között és a Mikszáth utcában a teljes lezárás. A Táncsics utcában a félpályás korlátozás augusztus végéig lesz érvényben.

 • Augusztus közepéig a Vilim utcában is teljes útlezárásra kell számítani. A Dózsa György úton a Kölcsey és a Bartók Béla utca között félpályás korlátozás lesz augusztus végéig, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.

 • Július végéig a Viola utca Mese köz és Franklin utca közötti szakaszán napközben teljes útlezárásra kell számítani. A Veres Péter utcában a Franklin és Tavasz utca között a napközbeni félpályás lezárás előreláthatólag ugyancsak július végéig tart. A Tavasz utcában augusztus közepéig félpályás lezárás lesz érvényben.

 • A Batsányi utcában a Gyöngyösi és a Kolozsvári utca között, míg a Pozsonyi utcában a Batsányi és a Rózsa utca között teljes útlezárás lesz érvényben július végéig.

 • A Mátyás király utcában az Orosházi utca és a Mátyás király utca 24. szám között július végéig teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Kun utcában az Orosházi út és a Tompa utca között teljes útlezárásra kerül sor augusztus közepéig.

 • A Gajdács utcában a Tompa utca és a Gajdács utca 21. szám között, a Tompa utcában a Zsigmond és a Veres Péter utca között, a Fábry utcában a Székely Mihály és a Daru utca között, valamint a Székely Mihály utcában a Tompa és Fábry utca között napközben teljes útlezárásokra kell számítani a hónap végéig.

 • A Nagy Sándor utcában az Iskola utca és az Orosházi út között, a Mátyás király utcában az Iskola és a Mátyás király utca 24. szám között, valamint a Máriássy utcában az Iskola és a Máriássy utca 88. szám között július végéig napközben teljes útlezárás lesz érvényben.

 • A Déli soron a Németh és a Dombos utca között teljes útlezárásra kell számítani.

 • Az Illyés Gyula utcában a Tavasz és a Rózsa utca között időszakos útzárra kell számítani, az utca Rózsa és Batsányi utca közötti szakaszát pedig teljes szélességben lezárják július végéig. A Korona utcát a Mag utcai kereszteződésnél július végéig ugyancsak teljes szélességében lezárják.

 • A Tó utcában július végéig időszakos lezárások lesznek.

 • A Kereki utcában a Máriássy utca és Nagy Sándor utca közötti szakaszon félpályás lezárásokra kerül sor július végéig.

 • A Trófea utcában a 44. sz. út és a Szépkert utca között július végéig szakaszos teljes útlezárásra kerül sor.

 • Augusztus közepéig teljes útlezárásokra kerül sor a Kisfényesi utcában a Cseresznye utca és Barackos köz között. Ugyancsak a Kisfényesi utcában a Rózsakert utcától a Szilva közig szintén egészpályás forgalomkorlátozások lesznek augusztus végéig.

 • A Magyar utcában az 36-56 sz. között Fényes irányába, valamint szintén a Magyar utcában a Borjú és a Bagoly utca között váltakozóan egész- illetve félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor augusztus közepéig.

 • A Gulyás utcában teljes pályás, szakaszos útzárra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus közepéig.

 • Gerlán a Szélső úton a Csabai út irányába, a Vadász utcában a Juhász Gyula utca irányába teljes lezárásokra kell számítani a hónap végéig. Ugyancsak teljes lezárásra kerül sor augusztus végéig a Csabai út 24. és 60. szám között, valamint a Juhász Gyula utca Csabai úttól Zöldmező utcáig tartó szakaszán. A Hámán Kató és a Csalogány utcában az időszakos forgalomkorlátozás július végéig tart.

 • A Sport utcában az egészpályás korlátozás augusztus közepéig tart. A Marx utca Sport utcáig tartó szakaszán, valamint a Madarász László utcában a Vak Bottyán utcától a Gyöngy utca irányába teljes útlezárások lesznek érvényben augusztus közepéig. A Babits Mihály utcában a teljes útzár a Gyöngy utca irányába július végéig tart.  Időszakos korlátozások lesznek július végéig a Gát soron, a Magvető és a Kertes utcában.

 • Fényesen a Veszei utcát az 36. és 68. házszámok között teljes hosszában szakaszosan lezárják július végéig. A Fényesi úton napi 1-2 órás forgalomkorlátozás várható, emellett a 69. és 98. szám között szakaszosan félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor augusztus elejéig.

 • A 41. sz. úton a szakaszos, teljes lezárás augusztus elejéig tart. A Vandháti utcában ideiglenes korlátozásokra kerül sor, a 17. és 51. számok között pedig az útpálya szakaszos, teljes lezárására kell számítani július végéig. A Dobozi úton a Meteor utcától a Lencse utcáig szakaszos, félpályás útlezárás lesz érvényben augusztus elejéig.

 • A Gyümölcsös és a Réti utcában is szakaszosan teljes lezárásokra kell számítani augusztus közepéig.

 • A Bessenyei utcában a Franklin és Szatmár utcák között július végéig szakaszos útlezárás lesz érvényben. A Könyves Kálmán utcában a Tavasz és Franklin utcák között a szakaszos útlezárásra augusztus közepéig kell számítani.

 • A Lachner utcában a Mokry és a Széna utca között, valamint a Mokry utcában a Kemény és Zöldfa utca között teljes útlezárás lesz augusztus elejéig. A Kőrösi utcában a Széna és Csillag utcák között szintén teljes korlátozás lesz napközben augusztus közepéig. A Bokor utcában a teljes útzár július végéig tart.  A felsorolt korlátozások hétköznap napközben érvényesek, közlekedni az esti órákban és hétvégén lehet.

 • A Váczy Mihály utcában a fél- és egészpályás útzár váltakozik augusztus közepéig. A Haladás utcában és a Hóvirág utcában félpályás lezárás lesz, szintén augusztus közepéig. Július végéig teljes lezárásra kerül sor a Nyárfa utcában. A Hadnagy és Esze Tamás utcában napközben teljes útlezárásra kell számítani augusztus elejéig, a közlekedés az esti órákban és hétvégén lehetséges.

 • Az Erdő sor Kossuth utca és Harang utca közötti szakaszán a félpályás útlezárás várhatóan augusztus végéig tart. A Rajk László utcában ezalatt egészpályás korlátozás lesz érvényben, közlekedni az esti órákban, illetve hétvégén lehet.


A munkálatokból fakadó kellemetlenségek miatt a beruházó Békéscsabai Önkormányzat a lakosság elnézését kéri, egyszersmind – a közös cél érdekében – köszöni türelmüket és megértésüket.

Az aktuális forgalomkorlátozásokkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a beruházás honlapján, a www.csabaiszennyviz.hu oldalon.


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3487 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3605 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.066seconds