szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.08.16.  
2644 alkalommal olvasva
33. heti előrejelzés a várható forgalomkorlátozásokról

A 33. héten tovább folytatódnak a Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését célzó projekt kivitelezési munkálatai.

A szennyvízberuházás keretében zajló munkálatok miatt augusztus 15. és 21. között az alábbi forgalmi változásokra lehet számítani:

 • A Gyár utcában a benzinkút magasságában, valamint a Mikszáth utcában teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus végéig. A Táncsics és Madách utcában augusztus végéig, az Hajnóczy utcában augusztus második feléig lesz érvényben a félpályás zárás.

 • A Derkovits soron a Széchenyi utcai kereszteződésnél egészpályás lezárásra kell számítani a hónap végéig.

 • A hónap végéig teljes útlezárás lesz a Felső-Körös sor egyes szakaszain. A Dózsa György úton a Kölcsey és a Bartók Béla utca között, valamint a Penza lakótelepen félpályás korlátozás lesz augusztus végéig.

 • Aszfaltozás miatt a Szatmári, Szepesi, Tompa és Batsányi utcák teljes hosszban, a Jósika és Bessenyei utcák pedig szakaszosan lesznek lezárva a hónap folyamán.

 • A Viola utca Mese köz és Franklin utca közötti szakaszán napközben teljes útlezárásra kell számítani. A Veres Péter utcában a 68. szám és a Tavasz utca között állandó, a Tavasz utcában pedig napközbeni félpályás lezárás lesz. A korlátozások a hónap végéig tartanak.

 • A Batsányi utcában a Pozsonyi és a Kolozsvári utca között, a Gyöngyösi utcában pedig a Batsányi és a Rózsa utca között a teljes útlezárás a hét végéig tart. A Pozsonyi utcában a Tompa és a Rózsa utca között várhatóan augusztus végéig tart a teljes korlátozás.

 • A Mátyás király utcában az Orosházi utca és a Mátyás király utca 24. szám között augusztus végéig teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Kun utcában az Orosházi út és a Tompa utca között teljes útlezárásra kerül sor a hét végéig. A Bem József utcában teljes lezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek egészen szeptember végéig.

 • A Gajdács utcában a Tompa utca és a Gajdács utca 21. szám között, a Székely Mihály utcában pedig a Tompa és Fábry utca között napközben teljes útlezárásokra kell számítani augusztus végéig.

 • A Mátyás király utcában az Kereki út és a Mátyás király utca 24. szám között, szeptember végéig kell napközben lezárásokra számítani.

 • Az Illyés Gyula utcában a Tavasz és a Rózsa utca között időszakos útzárra kell számítani augusztus végéig. A Korona utcát a hónap második feléig teljesen lezárják.

 • A Tó utcában a hónap végéig tart a lezárás. A Povázsai utcában augusztus végéig időszakos zárásokra kell számítani.

 • A Kereki utcában a Mátyás király utca és Nagy Sándor utca között, a Wágner utcában pedig a Kereki és a Vaskapu utcák között augusztus végéig félpályás lezárásokra kerül sor.

 • A Trófea utcában a Festő utca és a Szépkert utca között a hónap végéig szakaszosan teljes lezárásra kerül sor.

 • Augusztus második feléig teljes útlezárásokra kerül sor a Kisfényesi utcában a Cseresznye utca és Barackos köz között. A Buzogány utcában, valamint a Kisfényesi utcában a Rózsakert utcától a Szilva közig szintén egészpályás forgalomkorlátozások lesznek a hónap végéig.

 • A Magyar utcában a Toboz és a Bagoly utca között váltakozóan egész- illetve félpályás forgalomkorlátozásokra kerül sor augusztus végéig. A Borjúrét utcában egészpályás lezárásokra kell számítani a hónap folyamán.

 • A Dobos István utcában teljes pályás, szakaszos útzárra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus végéig.

 • A Sport utcában, a Marx utca Sport utcáig tartó szakaszán, valamint a Madarász László utcában a Vak Bottyán utcától a Gyöngy utca irányába az egészpályás korlátozások, a Jácint utcában pedig a félpályás lezárások augusztus közepéig tartanak. Ezalatt a Móra Ferenc utcában is időszakos forgalomkorlátozások lehetnek.

 • Gerlán a Szélső úton időszakos lezárásokra kell számítani a hónap végéig. Teljes lezárásra kerül sor augusztus végéig a Csabai út 24. és 60. szám között, valamint a Juhász Gyula utcának a Csabai úttól a Zöldmező utcáig tartó szakaszán.

 • Fényesen a Veszei utcát az 21. és 50. házszámok között teljes hosszában szakaszosan lezárják a hónap végéig. A Fényesi úton napi 1-2 órás forgalomkorlátozásokra, illetve a 69. és 98. és a 2-20 számok között szakaszosan félpályás lezárásokra kerül sor augusztus második feléig.

 • A hónap során a Dobozi úton a 44. sz. úttól a Lencse utcáig szakaszos, félpályás útlezárás lesz érvényben.

 • Szeptember közepéig két szakaszban zajlik a Réti utcai csatornaépítés: első szakaszban a Zug és Gyümölcsös utca, második szakaszban pedig a Gyümölcsös és Sikonyi utca közötti részt zárják le szakaszosan.

 • A Jósika utcában a Franklin és Tavasz utcák, valamint a Könyves Kálmán utcában a Tavasz és Franklin utcák között a szakaszos útlezárás várhatóan augusztus végéig tart.

 • A Széna utca Kemény és Berényi utca közötti szakaszán, valamint a Bokor, Kemény és Csillag utcában a teljes lezárások augusztus második feléig tart. Ezeken a helyszíneken közlekedni az esti órákban és hétvégén lehet.

 • A Haladás utcában augusztus végéig, a Hóvirág utcában augusztus közepéig tartanak a félpályás lezárások. A Hadnagy utcában a Karácsony János és az Esze Tamás utcák között a hónap végéig tart a teljes útzár.

 • Az Erdő sor Kossuth utca és Harang utca közötti szakaszán az egészpályás útlezárás várhatóan augusztus végéig tart. A Rajk László és a Nógrád utcákban szintén egészpályás korlátozás lesz érvényben, közlekedni az esti órákban, illetve hétvégén lehet.

A munkálatokból fakadó kellemetlenségek miatt a beruházó Békéscsabai Önkormányzat a lakosság elnézését kéri, egyszersmind – a közös cél érdekében – köszöni türelmüket és megértésüket.

A 33. héten a hétvégi ügyeletes építésvezető Szabó Tamás, aki augusztus 20-án és 21-én elérhető a 30/367-4564-es telefonszámon.

Az aktuális forgalomkorlátozásokkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a beruházás honlapján, a www.csabaiszennyviz.hu oldalon.


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3487 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3605 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.047seconds