szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.09.22.  
2389 alkalommal olvasva
Vantara Gyula a Fidesz új Békés megyei elnöke

A párt Békés megyei vezetőivel közösen kívánja a térség problémáit megoldani Vantara Gyula, Békéscsaba országgyűlési képviselője és polgármestere, a Fidesz megyei szervezetének új elnöke.

A politikus az MTI-nek csütörtökön azt is elmondta, hogy a gondok közös megoldásához a közeljövőben mind a hét egyéni választókerületet felkeresi.
Mint fogalmazott, kiemelt feladatának tekinti, hogy a térség fideszes politikusai összehangoltan dolgozzanak a megye felzárkóztatásáért. Az új elnök a megoldandó feladatok közé sorolta a tervezett M44-es gyorsforgalmi út megépítését és a kormány által is támogatott munkahelyteremtést.
A párt megyei szervezete által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény szerint a szeptember 14-én megtartott tisztújító közgyűlésen megyei alelnökké választották Erdős Norbertet, aki Békés városának és térségének egyéni országgyűlési képviselője, a Békés Megyei Kormányhivatal vezetője. Szintén alelnöki pozíciót kapott Farkas Zoltán, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke, a szeghalmi választókerület országgyűlési képviselője. Alelnökként dolgozik továbbá Dancsó József, Orosháza parlamenti képviselője, a város polgármestere, valamint Simonka György, a párt dél-békési képviselője, Pusztaottlaka polgármestere.
A megyei elnöki posztot korában Domokos László töltötte be, akit időközben az Országgyűlés az Állami Számvevőszék elnökévé választott, ezért lemondott megbízatásáról.


forrás: MTI


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.065seconds