szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.09.23.  
3427 alkalommal olvasva
Czeglédi Katalin kapta Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének kitüntetését Képgaléria

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2005-ben egy új kitüntetést alapított, amelynek elnevezése Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének elismerése. A kitüntetés azoknak a magánszemélyeknek illetve közösségeknek adományozható, akik hosszú ideje - legalább 10 éve - rendszeresen kiemelkedő színvonalú munkát végeztek az élet bármely területén, vagy egy jelentős cselekedettel a város hírnevét öregbítették.

Az idei évben a Közgyűlés 17 egyhangú igen szavazattal döntött Czeglédi Katalin kitüntetéséről.

Czeglédi Katalin több mint 25 éve az eredményes, tömegeket megmozgató békéscsabai atlétikai élet egyik meghatározó személyisége, hátterének biztosítója. Előbb a Békéscsabai Előre Spartacus SC atlétikai szakosztályánál tevékenykedett, jelenleg pedig a Békéscsabai Atlétikai Club marketingvezetője.

1983-ig a Petőfi Utcai Általános Iskolában tanított, azóta tölt be vezető szerepet a helyi sportéletben. Közben elvégezte a Testnevelési Egyetem sportmenedzseri szakát. Változó világunkban hamar felismerte a sportmarketing és a sportmenedzseri munka jelentőségét. Eredményes sportvállalkozói tevékenységével és kapcsolatrendszerével évek óta biztosítja 300–500 fiatal rendszeres sportolási, versenyeztetési lehetőségét az egyesületnél. Nevéhez fűződnek a Békéscsabán hagyományossá vált nagyobb rendezvények szervezése, lebonyolítása: úgy mint a

 • a Tavaszi Sportgála (Nemzetközi Gyalogló- és Futóverseny),

 • a Békéscsaba – Arad – Békéscsaba szupermaratoni futóverseny,

 • az Olimpiai Futófesztivál,

 • a Szilveszteri Futógála.
E rendezvények rangos, kiemelt eseményei Békéscsabának. A programok évről évre tömegeket mozgatnak meg, sportolási lehetőségeket kínálnak a versenyzőknek csakúgy, mint az amatőr sportolóknak. A versenyek kapcsán rengeteg külföldi és hazai sportemberrel ismertette meg városunkat. A klub egyik vezetőjeként a Békéscsaba–Arad–Békéscsaba szupermaratoni futóverseny hagyományossá válásával Békéscsaba város magyar-román kapcsolatainak erősítését szolgálja.

Szemléletével és munkájával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Békéscsabai Atlétikai Club olyan közösségé formálódjon, amelyben jól érzik magukat mind az edzők, mind a sportolók.

2011_Czegledi_Katalin_01.jpg
2011_Czegledi_Katalin_02.jpg
2011_Czegledi_Katalin_03.jpg
2011_Czegledi_Katalin_04.jpg


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3495 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.067seconds