szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2011.10.26.  
2506 alkalommal olvasva
MiTiŐsz - Sokszínű programok az őszi szünetben

6 nap, 10 helyszín, 14 program, 18 együttműködő partner

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az értékes szabadidő-eltöltés fontosságára és megteremtse annak lehetőségeit. Ennek egyik kiemelt eseménye a MiTiŐSZ programsorozat, amelynek rendezvényei több helyszínen, több partnerszervezet összefogásával, a fiatalok ötletei, kezdeményezései alapján valósulnak meg az őszi tanítási szünetben, azaz 2011. október 28. és november 5. között.
A MiTiŐSZ rendezvényei az ifjúság ötletei, kezdeményezései alapján valósulnak meg a hét folyamán, sőt, a fiatalok szervezésben is jelentős szerepet vállaltak.

Kiknek szólnak a programok?
A MiTiŐSZ programsorozat elsősorban az ifjúság számára – az óvodás korú gyermekektől egészen a fiatal felnőttekig – kínál programokat abban a reményben, hogy bárki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Kik a szervezők?
Az őszi szünetes programkínálat önkormányzati kezdeményezéssel és támogatással, de elsősorban a helyi fiatalok felvetései alapján került összeállításra. Az ifjú ötletgazdák – többek között a KÖRF Team, azaz a Körös Körül Ifjúsági Fesztivál szervezőcsapata mellett a Békéscsabai Diákönkormányzat tagjai – szervezői is a MiTiŐsz rendezvénysorozatnak, ezáltal garantáltan a célcsoportnak, azaz a békéscsabai ifjúságnak szólnak majd a rendezvények.
Példaértékű az az összefogás, amely ezek mögött a sokszínű programok megvalósítása mögött rejlik: összesen 18 együttműködő partner dolgozik együtt 2011. október 28. és november 5. között a fiatalokért.

Milyen rendezvényekkel várják az érdeklődőket?
A szervezők – az értékes szabadidő-eltöltés jegyében – sportolási lehetőségekkel, játékdélutánokkal, a fiatalokat leginkább érdeklő témákban folytatott beszélgetésekkel /szerelem, közösségi oldalak/, táncházzal, élőzenei koncertekkel, humor esttel és kiállítással várják a békéscsabai ifjúságot.
A helyi tehetségek is megmutathatják magukat, hiszen a helyi fiatal képzőművészek munkáiból rendhagyó időpontban /2011. november 3-án 21.30 órától/, rendhagyó rendezésben, rendhagyó helyszínen /az Elefánt Sörözőben/ lesz kiállítás, ahol a Kemény Gitárklub fiatal gitárosai mellett a Borsodi Blue Trió ad akusztikus koncertet. Másnap a Körf Pontban, azaz a Fegyveres Erők Klubjában ugyancsak fiatal zenészek koncertjein lehet részt venni, hiszen Bereczki Károly mellett fellép a Peepboo és a Young Bluesers is.

Mennyibe kerül?
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata több százezer forintot fordít ezekre az őszi szünetben megvalósuló rendezvényekre. Ennek köszönhetően szinte minden program térítésmentesen látogatható, és nagyon kedvezményes napidíjjal lehet részt venni a hagyományőrző napközis táborban, illetve a Vad Fruttik együttes élő fellépésén a Körf Pontban. Sőt, utóbbi a Pontgyűjtő akcióval akár ingyenes is lehet.

Mi takar a Pontgyűjtő akció?
A városi rendezvénysorozat minden eseménye ingyenes a Vad Fruttik koncert és a napközis tábor kivételével.
DE!
Minden diák, aki az őszi szünet hetében legalább NÉGY ingyenes városi programon megjelenik, valamint részvételét igazolni is tudja az előzetesen külön e célra kiosztott Pontgyűjtő kártyán, térítésmentesen vehet részt szombat este a Vad Fruttik zenekar koncertjén.
FONTOS, hogy az említett "igazolószelvényeket" csak a 2011. október 28-29-én megrendezésre kerülő Folk Night és Robot Horror Party elnevezésű programokon lehet átvenni.


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3502 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3629 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.048seconds