szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.01.04.  
2870 alkalommal olvasva
Otthon van az idei év első babája Képgaléria

Az utóbbi napokban nagy volt a sürgés-forgás a csabai Réthy Pál kórház szülészetén, rengetegen akarták látni az év első percében született, gyönyörű babát, Vincét, valamint szüleit, Bakó Tímeát és Bábel Tamást. A makkegészséges jaminai kisfiút ma vitték haza a kórházból. Röviddel az indulás előtt Vantara Gyula polgármester érkezett babanézőbe, hogy ajándékokkal lepje meg a családot.

Babaápolási holmikkal, virágcsokorral, játékkal, könyvvel és vásárlási utalvánnyal ment a kórházba Vantara Gyula, hogy a hazaindulás előtt személyesen is köszöntse az idei év első babáját és a kis Vince szüleit. Mikor a polgármester az anyuka és a baba hogyléte felől érdeklődött, Tímea nagyot sóhajtva mondta el, hogy mindketten jól vannak, és eleinte férjével együtt nagyon örültek az érdeklődőknek, de mostanra inkább csak arra vágynak, hogy a nyilvánosságtól távol, otthon vehessék karjaikba a kisfiút. Vince igazán formás baba, 3250 grammal és 49 centiméterrel, természetes úton született, a vártnál egy héttel korábban. A szülők éppen barátaikkal szilvesztereztek, amikor a kismamánál este nyolc óra után megkezdődtek a fájások. Bementek a kórházba, és rövidesen, az új év első percében világra jött a kisfiú.

A polgármester gyönyörködött kicsit a város egyik legifjabb polgárában, aztán el is köszönt, hogy a hazaindulás előtt még pihenhessen kicsit a kismama. Az apuka – aki nyomozóként dolgozik – büszkén nézett kisfiára és Tímeára, ahogy mondta, mindenben segít majd feleségének, ha kell, még tisztába is teszi Vincét.
– Jaminában, a Horánszky utcában lakunk nyugdíjas édesanyámmal egy udvarban, a férjem mellett ő segít majd nekünk. Vince az első babánk, de szeretnénk, hogy testvére is legyen – mondta a hazaút előtt a boldog anyuka.
Tímea redőnyösként dolgozott, és a tervek szerint a nyáron, vagyis az „árnyékolástechnikai szezonban” már folytatja a munkát, de igyekszik azután is a lehető legtöbb időt tölteni kisfiával. Az anyuka úgy gondolja, a jaminai és az orosházi nagyszülők segítségével ezt is biztosan sikerül majd megoldaniuk. De ez még messze van, ma csak az első közös, otthon töltendő nap várakozása van benne.

Babel_Vince_01.jpg
Babel_Vince_02.jpg
Babel_Vince_03.jpg
Babel_Vince_04.jpg
Babel_Vince_05.jpg
Babel_Vince_06.jpg
Babel_Vince_07.jpg


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3487 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3605 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.133seconds