szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.02.08.  
2327 alkalommal olvasva
Télöröm Békéscsabán!

Régen esett ekkora hó Békéscsabán, így minden gyerek igyekszik kihasználni az errefelé ritka téli örömöket. Az iskolákban sem csak tanulni lehet ezekben a napokban.

Kedves Gyerekek!

Ellátogathattok majd a Petőfi Utcai Általános Iskolába, ahol korcsolyázhattok az iskola dolgozói által készített jégpályán! A jég egyelőre előkészítés alatt van, a használatbavétel időpontjáról majd értesítünk benneteket. Minden nap - amíg a jég bírja - világosban ingyen bárki bemehet, csak nézze meg a feltételeket az iskola honlapján!

A Szent László utcai óvodásokkal és iskolásokkal az iskola előtti gyönyörű téren hó szobrokat lehet készíteni! Kukkantsatok oda, sőt be is lehet szállni! Ha ez sem elég a Kazinczy Ferenc Általános Iskolába csapattagként bekapcsolódhatsz a ho-ho-hoóóemberépítő versenybe is. Minden iskolából 5 fős csapatokat várnak majd, hogy építsék meg az iskolájukat képviselő hóembert. A tervezett csata időpontja február 13-án, hétfőn 14.30 órakor lesz. Előzetesen jelzést kérnek a mézes tea, valamint a zsíros kenyér mennyiségének felmérése miatt! Komoly díjak is megjelennek a versenyen, úgymint: jégkocka tartó, jégkása reszelő, hóbagolyfotó, és sok egyéb hűhó... Ha még ezért sem érdemes gurítani, hizlalni a hóember alkatrészeit, összeszedni az iskolátok szimbólumait (pl. lyukas fazék, cirokseprő, "szemrevaló", rongyos nadrág, suli embléma) hát ne is ezt a remek programot válasszátok! De ha egy mosolygós délutánt szeretnétek, kellemes társaságban eltölteni, akkor ott a helyetek. A csata végeztével mindenki bemutathatja a sajtó képviselőinek is a kész művet, ezáltal saját suliját is. A Kazinczy korlátlan répamennyiséget tud biztosítani orrnak...


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.046seconds