szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.03.05.  
3174 alkalommal olvasva
Harmadik díjat nyert Békéscsaba az Utazás 2012 kiállításon Képgaléria

Békéscsaba város standjának egyedi programjai és kommunikációja bronzérmet nyert a Hungexpo Zrt. által idén is meghirdetett attrakciós versenyen

Az idei Utazás Kiállításon Békéscsaba városának szereplése a tavaly megalakult Békéscsabai Regionális Turisztikai Klaszter, az Árpád Pálinka, valamint a Csabai Kolbászfesztivál együttműködésében valósult meg. A résztvevők megbízásából az Anderson Communications dolgozta ki „Rágyúrtunk az élményekre!” mottóval azt a díjnyertes, lendületes népszerűsítő kampányt, amelynek középpontjában Békéscsaba gasztronómiai és kulturális értékei álltak.

A korábbiaknál intenzívebb kommunikációt az indokolta, hogy a Város stratégiájában kiemelt hangsúlyt kapott a turizmus élénkítése és azok az élményközpontú fejlesztések, amelyek már most éreztetik hatásukat: Békéscsaba napjainkra egyre közkedveltebb turisztikai célponttá vált. Jelentős vonzerővel bír a 2011-ben elindított a belváros és a történelmi főtér megújítása, vagy az Agóra multifunkcionális közművelődési közösségi központ projektje. A megyeszékhely az idei évben is további nagy volumenű projektekbe kezd, 2012 tavaszán a Békéscsaba-Nagyszalonta közti kerékpárút építése, az Árpád Fürdő korszerűsítése. Az Utazás Kiállításra időzítette továbbá a Város bejelentését a CsabaPark beruházás első ütemének elindulásáról.

A szakvásárt övező kampány különleges, egyedi eszközöket is felvonultatott. A beharangozó szakasz egy egyedi vírus-videó sorozatra épült, melynek arca, Faragó „Topy” András színművész, alias „Békés Csaba titkos ügynök” volt. A filmek közterületi promóció során készültek el: a főváros utcáin több napon át „hódítottak” Békéscsaba finomságai, amelyek a város standjánál is várták a látogatókat. A járókelők belekóstolhattak a páratlan minőségű csabai kolbászba és megnedvesíthették torkukat a hazai pálinkapiac prémium minőségű képviselőjével, az Árpád pálinkával.

„Békés Csaba” kalandjai az Utazás Kiállítás A pavilon 312/A standján, illetve a vásár területén folytatódtak Faragó „Topy”-val, aki házigazdaként várta az érdeklődőket. A kolbászkerítés, a naponta többszöri fergeteges kolbásztöltés és kóstolók mellett Kolbász és Pálinka király és királynő-választás, a hagyományos és elmaradhatatlan kolbász árverés, illetve egy „Elkolbászolt Csaba” vetélkedő szolgáltattak folyamatos látnivalót a standon, amely minden túlzás nélkül a szakvásár egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb standja volt mind a négy napon.

A szakmai zsűri döntése bizonyára nem véletlen, hiszen számos közismert vendéget is magához csábítottak az igazi békéscsabai ízek – a házi kolbász, az Árpád pálinka,a Csabagyöngye bor és más finomságok –, illetve a stand pezsgő programja és a hangulatos enteriőr.

A díjat a Város standjának megvalósító stábja nevében Gábor Tamás vette át Siklósi Csabától a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatójától.

utazas_kiallitas_01.jpg
utazas_kiallitas_02.jpg
utazas_kiallitas_03.jpg
utazas_kiallitas_04.jpg
utazas_kiallitas_05.jpg
utazas_kiallitas_06.jpg
utazas_kiallitas_07.jpg
utazas_kiallitas_08.jpg
utazas_kiallitas_09.jpg


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.051seconds