szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.03.21.  
2574 alkalommal olvasva
Békéscsabán megmarad a fül-orr-gégészeti osztály

Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és országgyűlési képviselője, valamint Dr. Becsei László, a Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa órákon át tartó tárgyalást folytatott hétfőn az egészségügyért felelős államtitkárral és egészségügyi szakértőkkel a városban működő fül-orr-gégészeti osztály magmaradásáról. Az egyeztetés során Dr. Szócska Miklós államtitkár elfogadta a békéscsabai delegáció érveit, ezért az egyeztetés végére egy mindkét fél számára megfelelő, kompromisszumos megoldás született.

Mint ismeretes, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkárságának vezetői az elmúlt hetekben több alkalommal személyesen is egyeztettek az egészségügyi átalakításokról a kórházvezetőkkel, kórházi fenntartókkal, szakmai szervezetekkel és a parlamenti képviselőkkel. Az Egészségügyért Felelős Államtitkárság közös célja, hogy – a betegutakat és a betegbiztonságot figyelembe véve – a jelenleginél egy jóval hatékonyabban működő egészségügyi ellátórendszer jöjjön létre, amelynek minőségi szolgáltatásaihoz – anyagi helyzetétől függetlenül, szükséglete szerint – egyforma eséllyel férhet hozzá az ország valamennyi polgára.

Az átalakítás természetesen, mint minden esetben járhat némi kellemetlenségekkel, de minden mozzanat a betegek magas színvonalú ellátásáért, a városlakók egészségmegőrzéséért, gyors gyógyulásáért történik.

Békéscsaba, 2012. március 21.


Tisztelettel:
Vantara Gyula


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3503 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3629 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.049seconds