szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.05.06.  
2432 alkalommal olvasva
Ballag már a vén diák...

Kedves ballagó diákok!

Nagy útra készültök valamennyien. Életetek egyik legmeghatározóbb élményeként fogtok visszagondolni arra a napra, amikor elköszöntök valamitől: iskolátoktól, szüleitektől, barátaitoktól, és városotoktól, Békéscsabától.

Eddig is kellett döntéseket hoznotok: milyen nyelvet tanuljatok, hogyan töltsétek el hasznosan a hét eleji és hét végi napokat, milyen sportot űzzetek.

De a mostani helyzetetek más: meghoztátok első felelős döntéseteket, amivel a sorsotok határozott irányba fordul. Nem szabad most hátratekintenetek tehát, csakis előre. Örülök, hogy Békéscsabán lehetőséget tudtunk biztosítani mindannyitoknak, hogy felkészüljetek az érettségire, az első igazi megmérettetésre. Figyelmetekbe ajánlom Kölcsey gondolatait: „Szívedben és fejedben ezerféle erő szendereg, mit felkölteni, s kifejteni és alakítani a te dolgod."

Remélem, mindenki igyekezett élni a tanulás lehetőségével, és minél teljesebb tudással rendelkezve készültök a magatok választotta jövőre.

Az út néha maga a cél. Nem szeretném azonban, hogy sorsotok csak bolyongással, helykereséssel telne, hiszen van hazátok, van otthonotok. Ezért Békéscsaba polgármestereként és országgyűlési képviselőjeként szeretném, ha tudnátok: hazavárunk benneteket, eredményes, boldog utat kívánok!

Vantara Gyula


2018.04.27.
3694 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3489 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3607 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.069seconds