szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.05.23.  
2411 alkalommal olvasva
Vedd fel a kesztyűt újra

Kedves Barátunk!

Június másodikán vedd fel a kesztyűt újra, mert idén erre a napra szervezzük meg a Te Szedd! Összefogás a tiszta Magyarországért hulladékgyűjtési napot. Reméljük, szép emlékeket őrzöl a tavalyi akcióról. Mi tudjuk, hogy a 160 000 tavalyi önkéntes egyikeként elévülhetetlen érdemeket szereztél abban, hogy akkor egyetlen nap leforgása alatt háromezer tonna szemetet sikerült összegyűjteni és biztonságos lerakókba szállítani Magyarországon. Kérjük, tarts velünk idén is, szervezz csapatot, és regisztrálj a www.teszedd.hu oldalon, hogy az akció idén is olyan sikert arasson, mint tavaly.

A tavalyitól eltérően idén az akcióban részt vevő hulladékszállítókkal a közterülteken összegyűjtött, vagy a közterületekre összegyűjtött és bezsákolt hulladékok elszállítására kötöttünk szerződést. Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökséggel és az FKF Zrt.-vel együttműködve valamennyi hulladékgyűjtéssel foglalkozó közszolgáltató csatlakozott az akcióhoz, így az ország bármely településéről elviszik a Te Szedd! zsákokba gyűjtött szemetet. Amiként tavaly, úgy a szervezők idén is munkáskesztyűket és speciális, erre a napra készült zsákokat juttatunk el a regisztrált helyi önkéntes csoportok vezetőinek, kérjük, vigyázzatok magatokra, használjátok ezeket, mert a munkában mindenki saját felelősségére vesz részt.

A hulladékgyűjtés szabályai változatlanok. Alapvetően olyan háztartási hulladékot lehet összegyűjteni, amit egyébként is a kukába kerülne. Ami méreténél fogva nem zsákolható, az lom, a lomtalanítás pedig településenként más és más napon van, ez pedig nem az a nap. Ne tegyetek a zsákokba sittet és veszélyes hulladékot sem, ez utóbbiak listáját és minden egyéb információt megtaláltok a teszedd.hu oldalon.

Szervezkedj, regisztrálj, és június 2-án vedd fel a kesztyűt újra!


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3502 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3629 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.045seconds