szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.06.27.  
2736 alkalommal olvasva
Megalakult a Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése döntésének megfelelően az eddigiekben a csabai kézilabda és labdarúgás háttérszervezeteként funkcionáló Békéscsaba 1912 Előre Kft. a továbbiakban csak a kézilabdáért lesz felelős. A labdarúgás vonatkozásában pedig egy Zrt. jön létre az alábbiak szerint.
.
A Békés Drén 70%-os résztulajdonnal, Békéscsaba MJV 30%-os résztulajdonnal közös Zrt-alapít. A város az eddigi összeggel és a Kórház utcai létesítmények rendelkezésre bocsátásával támogatja a Zrt-t. A szavazati jogok a tulajdonrészeknek megfelelően oszlanak meg, azzal a kikötéssel, hogy stratégiai döntésekhez a kisebbségi tulajdonos támogatására is szükség van.

A társaság létrehozásának célja, hogy az elmúlt háromévi munka eredményeként létrejövő tiszta, átlátható gazdasági, jogi és pénzügyi viszonyok továbbra is megmaradjanak és a működést biztos szakmai alapokra helyezze. Világos, egyértelmű szervezeti keretek kerülnek kialakításra: közgyűlés, operatív igazgatóság és szakmai vezetés. Cél az NB I–be jutás.

Az új működési modell 3 pillére:

  • A szakmai vezetés erősítése érdekében Pásztor József szakmai irányításával Dajka László vezető edzővel és pálya- és kapusedzővel egészül ki a szakmai stáb.

  • A helyi biztos alapot biztosító játékoskeret további 4-5 olyan játékossal bővül, akik azonnal erősítést jelentenek

  • Premizálási rendszer átalakítása: Hazai döntetlen után nem jár jutalom. A győztes meccsek megemelt jutalmazása dekádonként kerül elszámolásra és jelentősen nő a jelenlegi keretekhez képest.

A Békés Drén Kft.-ről
Békés Drén Kft. közel 100 alkalmazottat foglalkoztató, 2011-ben négy milliárd forintot meghaladó árbevételt realizáló békési székhelyű vállalkozás. Az innovációra építő vállalati stratégia négy fő ágazatra fókuszál: a vízépítés, környezetvédelem, mélyépítés és az infrastruktúra-fejlesztés.


2018.04.27.
3711 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3503 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3629 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.069seconds