szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.07.26.  
2710 alkalommal olvasva
Forgalomkorlátozás Békéscsaba belvárosában

Békéscsaba belváros rekonstrukciója és a kapcsolódó fejlesztések miatt a 31. héten (július 30. - augusztus 5.) a következő forgalomkorlátozásokra és forgalmi-rend változásokra kell számítani.

 • Az Andrássy út Szent István tér – Irányi utcák közötti szakasza a járműforgalom elől továbbra is lezárva marad. A gyalogos forgalom a kijelölt útvonalakon folyamatosan fenntartott. Az Andrássy úton közműépítés, a vízgépészeti aknák építése van folyamatban.

 • Az Irányi utcában a járműforgalom egy forgalmi sávra szűkül, továbbra is egyirányú marad a Luther utca felől. Az Irányi utcában folytatódik a közműépítés, valamint az út- és járdaburkolatok bontása, építése. Az ideiglenes trafót elszállították, a kábelfektetési munkák folytatódnak. A parkolóház építése és az áruház földszintjén az átjáró építése folyik, műszaki átadása július 31-re van kitűzve.

 • A Luther utcában egy forgalmi sáv és mindkét oldali kerékpárút lezárása mellett a közműépítések folytatódnak. Útszegély és járda bontása és építése kezdődik az északi oldalon. Tovább épül a csapadékvíz csatorna a Kossuth tér irányába haladva, és várhatóan kábelfektetés miatt a járdát is szakaszosan lezárják. A gyalogosforgalom az utca egyik oldalán biztosított lesz, a jármű forgalom mindkét irányban egy-egy forgalmi sávra szűkül. A Luther utca projekttel érintett szakaszán megszűnik a kétoldali egyirányú kerékpárút, alternatív kerékpáros útvonalként a Csaba utca – Justh Gyula utca szolgál.

 • A Szent István tér városháza felőli oldalán közműátépítés miatt szakaszos járda-, kerékpárút-lezárásokra és a zöldterület igénybevételére kerül sor. Az ideiglenes vízvezeték fektetése van folyamatban, majd a vízvezetékek átépítése fog történni.

 • A Szabadság téren a zeneiskolától a József Attila utcába befordulva az „Attila Ház”-ig kábelfektetés kezdődik, ami járda és kerékpárút lezárással, bontással jár.


2018.04.27.
3698 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3491 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3615 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
 • Vantara Gyula
  Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
  5600 Békéscsaba

  T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.065seconds