szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.08.22.  
2851 alkalommal olvasva
Elindult a visszaszámlálás

Tíz, kilenc, nyolc, hét… - nos, ha itt még nem is tartunk, de augusztus huszadikán Vantara Gyula polgármester elindította azt a visszaszámláló órát, amelyen mostantól akár percre, másodpercre pontosan nyomon követhetjük, mennyi idő van hátra a volt ifiház helyén épülő multifunkciós közösségi központ megnyitásáig.

Olyan dologra várni, ami örömet, valami újat hoz az életünkbe, mindig jó érzés, különösen, ha tudjuk, hogy az biztosan elérkezik. Exupéry kis hercegében azt mondja a róka: „ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek… De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe a szívemet...”

Mostantól Békéscsabán már tudjuk: januárban, a magyar kultúra napja hetében vehetjük teljesen birtokba a még épülő, hatezer négyzetméteres multifunkciós központot, amelynek addigra meglesz az új neve is. Az augusztus huszadikai ünnepi program keretében elindított óra mutatja, hogy hány nap, óra, perc másodperc van még hátra a megnyitóig. A visszaszámlálóval valahogy kézzelfoghatóbbá, számon kérhetőbbé vált az új központ építésének befejezése, átadása.

Bár a nagy visszaszámlálás a Szent István téren kezdődött, az órát már éjszaka az Andrássy út 14. szám alatti épület kirakatában helyezték el, ahol folyamatosan látható. Ha arra járnak, vessenek rá egy pillantást, csak hogy önök is tudják, mikorra „öltöztessék díszbe a szívüket”, hányat kell még aludni a megnyitóig. Ha pedig valaki otthonról szeretné követni mindezt, csak kattintson a www.agorabekescsaba.hu oldalra, ahol a beruházás aktualitásain túl szintén ott egy visszaszámláló óra.

forrás: Csabai Mérleg


2018.04.27.
3694 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3489 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3607 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.064seconds