Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.01.18.  
1444 alkalommal olvasva
Köszöntés és főhajtás

Január 15-ig kellett várnia városunk sportbarátainak az első kézilabda mérkőzésre, amikor is a Veszprém gárdáját fogadták a csabai lányok.
A találkozó előtt Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere köszöntötte a tavalyi esztendő legjobb edzőjének választott Mátéfi Esztert és a legjobb sportolójának ítélt Szekeres Klárát. A serlegek átvétele után Vantara Gyula, Hanó Miklós alpolgármester, Szabó Károly az egyesület elnöke és Fülöp Csaba gazdasági vezető virágcsokorral köszöntötték a decemberi kínai világbajnokság békéscsabai résztvevőit, Bódi Bernadettet, Szekeres Klárát, Tóth Katalint és az ukrán légiós Olga Nyikolajenkot, valamint Mátéfi Esztert, a magyar válogatott szövetségi kapitányát.
A figyelmes vezetők szintén virágcsokorral üdvözölték a néhány nappal korábban Győrből kölcsönbe érkezett juniorválogatott, Kisfaludy Anettet.
A boldogság pillanati után a gyász perce következett. A játékosok, a vezetők, a szurkolók egyperces néma felállással adóztak a közelmúltban elhunyt Fülöp Imre, a Jamina SE elnöke emlékének, aki Fülöp Csabának, a lila-fehérek gazdasági vezetőjének édesapja volt.
A mérkőzést a vártnál könnyebben, helyenként sziporkázó játékkal, 36-20-ra nyerték a csabai lányok.
Soha rosszabb év eleji nyitómeccset!


2018.02.13.
68 alkalommal olvasva