szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.09.27.  
1657 alkalommal olvasva
Irodájában fogadta Chutarat Nakatont a Thai Nagykövetség kereskedelmi minisztertanácsosát Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere

2012. szeptember 26-án Békéscsabára látogatott Chutarat Nakaton a Thai Nagykövetség kereskedelmi minisztertanácsosa, aki két napon át városunkkal ismerkedett. A minisztertanácsos asszony érkezését követően udvariassági látogatást tett a Városházán, ahol Vantara Gyula, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármesterével négyszemközti megbeszélést folytatott.
A polgármester bemutatta a várost, a kulturális és gazdasági kapcsolatok felvételére tett javaslatot. A megbeszélés sikere, hogy Békéscsaba lehetőséget kap a személyes és szakmai kapcsolatok fejlesztésére, a befektetési lehetőségeinek bemutatására, és a már működő kulturális és diákcsere programok építésére.
Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere kifejtette, hogy a város megfelelő célpontja lehet a thaiföldi, Európában beruházni vágyóknak. Hozzátette, hogy az önkormányzat úgy, mint eddig, a jövőben is mindent meg kíván tenni a munkahelyteremtés érdekében.
Ennek előkészületében a város segítségére lesznek a nagykövetség munkatársai, a fejleményekről a békéscsabai önkormányzat tájékoztatást ad majd.


2018.02.13.
65 alkalommal olvasva