szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2012.09.28.  
2025 alkalommal olvasva
Szász Milán lett a diákpolgármester Képgaléria

Vantara Gyula polgármester fogadta pénteken reggel irodájában a város új diákpolgármesterét, Szász Milánt (Közgé), és alpolgármestereit: Dézsi Áront (Andrássy gimnázium), valamint Csizmadia Szonját (Vízmű). A város kulcsát is átvehették a garabonciás napok kampányának győztesei, valamint első népszerű –, s remélhetőleg nem utolsó – népszerű döntésüket, intézkedésüket is meghozták: péntek déltől tanítási szünetet rendeltek el.

Vantara Gyula kampány tapasztalataikról kérdezte ifjú kollegáit, akik elmondták, hogy nagyon fárasztó volt a mögöttük álló időszak, de megérte, mert sok barátot és rengeteg tapasztalatot szereztek.

A város első emberétől Békéscsaba jelképes kulcsát is átvehették, ezzel is jelezve, hogy átvették a „hatalmat”, s az ezzel járó felelősséget is. Vantara Gyula hangsúlyozta, hogy a továbbiakban is számítanak a diákpolgármester és alpolgármesterei közreműködésére, tapasztalataira.

Mint emlékezetes, tavaly rendezték meg a huszadik Garabonciás napokat, az idén pedig húszéves a garabonciás rendezvénysorozata. Az elsőt még 1992-ben élvezhettük Fodor József ötletgazda és szervező jóvoltából, most pedig már huszonegyedszer – a csabai diákság legnagyobb örömére.

Számos érdekes, izgalmas program, vetélkedő várta az elmúlt héten Csaba város diákságát. Hat iskola indult az idei választásokon: Árgyelán Olivér (Szegya, SzegyArmy), Bálint István (Keri, Olimpista), Csizmadia Szonja (Vízmű, Mese Habbal), Dézsi Áron (Andrássy gimnázium, Crossfolks), Kutyej Dániel (BEG, The BEGApple), és Szász Milán (Közgé, TengerAce).

forrás: Csabai Mérleg

2012_diakpolgarmester_01.jpg
2012_diakpolgarmester_02.jpg
2012_diakpolgarmester_03.jpg
2012_diakpolgarmester_04.jpg


2017.12.14.
16 alkalommal olvasva
2017.12.14.
19 alkalommal olvasva
2017.12.11.
22 alkalommal olvasva