szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2013.04.12.  
1448 alkalommal olvasva
Az ÁSZ elnöke Békés megye szívébe látogatott

2013. április 11-én Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke Békéscsabára látogatott. Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere bemutatta elnök úrnak a most folyamatban lévő belváros rehabilitáció beruházást és a januárban átadott Csabagyöngye Kulturális Központot.

Békéscsaba polgármestere elmondta, a közel kétmilliárdos összköltségű beruházás május végére lesz kész. Vantara Gyula hangsúlyozta: „olyan belváros épül, amely nem csak a csabaiaknak lesz kedves, hanem a megye minden lakosa büszke lehet majd rá, a megye szíve lesz".
 
Domokos László meglátogatta a közelmúltban átadott Csabagyöngye Kulturális Központot a Dél-Alföld legmodernebb kulturális intézményét. A közművelődési intézmény a korábbi 2520-ról 6154 négyzetméterre bővült.

Az elnök úr elmondta, nagy örömmel látja a város fejlődését. Úgy gondolja a beruházásoknak köszönhetően nőhet, illetve jó eséllyel megugrik majd a város, valamint a megye turisztikai látogatottsága, élénkül kulturális élete, ami gazdasági fellendülést is vonhat maga után.


2018.02.13.
65 alkalommal olvasva