szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2013.05.18.  
2766 alkalommal olvasva
Ezer lámpás éjszakája – békéscsabai programok

2013. május 17-én, pénteken délelőtt sajtótájékoztatón ismertette Vantara Gyula Békéscsaba polgármestere az Ezer lámpás éjszakája országos kampány békéscsabai programját. A sajtótájékzató helyszíne a Csabagyöngye Kulturális Központ tetőkertje volt ahonnan kitűnő kilátás nyílik a rendezvény helyszínére.

A korábbi évek sikerére való tekintettel május 25-én ismét megrendezik az eltűnt gyerekek világnapján az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű kampányt. Budapest mellett Békéscsaba, Kecskemét, Győr, Székesfehérvár és Pécs városa csatlakozott a nemes célú kezdeményezéshez. A kampány célja, hogy nagyszabású rendezvényekkel felhívják az emberek figyelmét az eltűnt gyermekekre és a megkeresésükre tett erőfeszítésekre.
Békéscsabán kétnapos családi és gyerekprogramok, sportrendezvény, valamint koncertek várják az odalátogatókat.

„Nagyon örülök és büszke vagyok arra, hogy az utóbbi idők városfejlesztéseinek eredményeként Békéscsaba rendelkezik megfelelő infrastruktúrával ahhoz, hogy ilyen nagy volumenű rendezvénnyel részt tudjunk venni ebben az országos kampányban” – mondta Vantara Gyula.

Békéscsabán közel egy tucat énekes, zenész és zenekar vállalta, hogy az Ezer Lámpás Éjszakája kampány mellé áll és jótékonysági fellépésével támogatja a programot. Koncertet ad Tolvai Renáta, az Eleven Hold, Veres Mónika, Bartók Eszter és az Adams Comedy, továbbá fellép a Csabai Színistúdió, Évi Tündér, a Békéscsabai Jókai Színház művészei, az Acid Jazz, Nyíri Lajos Táncegyüttes, a Belencéres Néptáncegyüttes, a Kemény Gitárklub, a Balassi Néptáncegyüttes, s végül, de nem utolsó sorban az Édeskeserű zenekar.
A program műsorvezetője a Juventus Rádiótól Dénes Tamás lesz.


2018.04.27.
3693 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3488 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3606 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.067seconds