Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2013.10.14.  
1449 alkalommal olvasva
Diákvezetők fogadása Képgaléria

A győztesek napján, október negyedikén reggel Vantara Gyula polgármester hivatalában fogadta az idei diákpolgármestert, Török Pétert, aki 67 elektori szavazattal nyert az október harmadikai elektori szavazáson, valamint a két diák alpogármestert: Pauló Zoltánt (BEGexigo), aki 42 szavazattal, és Csibor Balázst (Békéscsabai Belvárosi Gimnázium, Hu-man), aki 27 szavazattal lett diák alpolgármester. A három fiatalember Vantara Gyulától vehette át a város jelképes kulcsait és nekiláthattak a kampány során ígértek megvalósításához.

– Jó reggelt kívánok! – üdvözölte diák kollegáit Vantara Gyula pénteken reggel a városházán és gratulált Török Péter diákpolgármesternek, aki történelmet írt, hiszen huszonkét éve nem nyert vízműs jelölt a Garabonciás Napokon!

– Nagyon meglepődtem és megdöbbentem, erre nem számítottam – mondta a nyertes a polgármesteri érdeklődésre. A hideg, az eső és a rossz idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat a kampányidőszakban.

Varga Tamás, osztályvezető helyettes mutatta be a nyerteseknek a polgármester, az alpolgármesterek és a hivatal munkáját, elsősorban az oktatási, közművelődési, és sport osztály tevékenységét, de mint megtudtuk, a fiatalok délelőtt Kiss Tibor alpolgármesternél is látogatást tettek és Czégény Gyula tankerületi vezető meghívásának is eleget tesznek. A diákpolgármester és alpolgármesterei első intézkedésükként déli 12 órától tanítási szünetet rendelnek el a győzelem napján, hogy hétfőn újult erővel nyissák ki a város középiskoláinak kapuit, és hogy neki lássanak a kampány során ígértek megvalósításához.

forrás: Csabai Mérleg

2013_diakpolgarmesterek_01.jpg
2013_diakpolgarmesterek_02.jpg
2013_diakpolgarmesterek_03.jpg
2013_diakpolgarmesterek_04.jpg
2013_diakpolgarmesterek_05.jpg


2018.02.13.
65 alkalommal olvasva