Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2013.10.14.  
3322 alkalommal olvasva
Elsők között kapott működési engedélyt az Alföldvíz Zrt. Képgaléria

Sajtótájékoztatón jelentették be 2013. október 11-én, pénteken délelőtt, Békéscsabán, hogy megkapta a működési engedélyt az Alföldvíz Zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól, ezáltal a Társaság működése hatóságilag is hosszútávon biztosítottá vált.
 
Az Alföldvíz Zrt. idén májusban benyújtott működési engedély kérelmét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elbírálta, és az országban az elsők között, október 3-i fordulónappal megadta a cég számára a működési engedélyt. Ezzel az Alföldvíz Zrt. történelmében egy rendkívül jelentős mérföldkőhöz érkezett el, hiszen a 2011-ben elfogadott rendkívül szigorú követelményeket támasztó víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény értelmében csak működési engedély birtokában folytathatják tovább tevékenységüket a víziközmű-szolgáltatók Magyarországon.
Békéscsaba polgármestere, Vantara Gyula a sajtótájékoztatón gratulált ehhez az eredményhez, s emlékeztetett arra, hogy a fő célok között a jó minőségű ivóvíz biztosítása, a biztonságos ellátás és az elérhető árak kigazdálkodása szerepelt, s ez a jövőben sem lesz másként.
- Ez a komoly siker az összefogásnak köszönhető. Az Alföldvíz az utóbbi hónapokban gyors ütemben gyarapodott, terjeszkedett, ami a tudatos stratégia eredménye, s ugyancsak nagyon fontos, hogy ez által a munkahelyeket is sikerült megőrizni – hallhattuk Vantara Gyulától.

Csák Gyula vezérigazgató egyebek mellett utalt arra, hogy az engedélyezés során rendkívül szigorúan vizsgálták a cég műszaki, gazdasági, személyi, biztonsági körülményeit. Az engedély birtokában az Alföldvíz továbbra is azon dolgozik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson, s a fogyasztók elégedettek legyenek. A célok között szerepel, hogy országosan legyen egységes díjrendszer, s egységes színvonal a szolgáltatás terén is.

forrás: Csabai Mérleg

2013_alfoldviz_01.jpg
2013_alfoldviz_02.jpg
2013_alfoldviz_03.jpg


2018.04.27.
3698 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3491 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3615 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.065seconds