szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2013.11.07.  
2836 alkalommal olvasva
Bíró Csaba a Fidesz-KDNP jelöltje Békéscsabán

A vasárnap esedékes időközi választás előtt, 2013. november 6-án, szerdán délelőtt mutatta be a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét, Bíró Csabát a párt Békés megyei 1-es számú választókerületi elnöke, Vantara Gyula. A sajtó munkatársai a jelölt programját is megismerhették.
 
Elöljáróban Vantara Gyula arról szólt, hogy a Fideszes városvezetés az elmúlt hét évben azon az úton halad, melyet kijelöltek a választáskor, s folyamatosan zajlanak azok a fejlesztések, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Békéscsaba egy XXI. századi város legyen. A beruházások mellett nagy hangsúlyt fektetnek a meglévő értékek, hagyományok védelmére, megépült a Csabagyöngye, megújult a belváros, elkészült a csatorna-beruházás, elindult a CsabaPark projekt is.
 
„ Bíró Csaba személyében olyan jelöltet találtunk, aki szorgalmas, határozott, megbízható, közéleti ember, aki a Fidelitas megyei elnökeként és az önkormányzat külsős, bizottsági tagjaként kellő tapasztalatokkal rendelkezik” – ajánlotta a választók figyelmébe Vantara Gyula a jelöltet.
Bíró Csaba bemutatkozásában elmondta: aktív szereplője a csabai közéletnek, a Fidelitas megyei elnökeként a generációk közötti kommunikációt segítette eddig is. Szakbizottsági, külsős tagként ismeri az önkormányzat működését, s mivel a vendéglátásban dolgozik, a helyi lakosság problémáival, igényeivel is tisztában van.
Programjából kiemelte, hogy megválasztása esetén kezdeményezi a lakosság kérésére a Damjanich és Wesselényi utcák egyirányúvá tételét a parkolási nehézségek megoldása érdekében. E mellett folytatná a Wlassics sétányon már megkezdett járdafelújítást, elvégeznék a Penza lakótelepen a fák gallyazását, és támogatná a MintaMenza programot is.

„Kitartó munkával szeretnék dolgozni a városért, így meghálálni, megköszönni, visszaadni azt, amit én eddig kaptam Békéscsabától” – hallhattuk végezetül a Fidesz-KDNP jelöltjétől.


2018.04.27.
3698 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3491 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3615 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.065seconds