Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2013.11.22.  
1308 alkalommal olvasva
Diákvezetők fogadása a városházán Képgaléria

Vantara Gyula polgármester, Török Péter diákpolgármesterrel, valamint Pauló Zoltán és Csibor Balázs diák-alpolgármesterekkel tartott közös sajtótájékoztatót 2013. november 15-én.

A város első embere örömmel üdvözölte a diákok aktivitását, kezdeményezését. „Fontosnak tartom, hogy minél közvetlenebb forrásból ismerjem meg a békéscsabai fiatalság véleményét a városról, a városi közéletről és mindannyiunk életét befolyásoló eseményekről. Továbbá szeretném bátorítani a diákok tenni, változtatni, jobbítani akarását. A diákpolgármester és alpolgármesterek választása nem csak egy egyszeri alkalom, hanem egy egész éves együtt gondolkozás, együttműködés.”

A középiskolások vezetőiből álló delegáció bemutatta a dokumentumot, amelyben összefoglalták javaslataikat kéréseiket. Ezek között szerepelt például, hogy szeretnének több ifjúsági rendezvényt, programot, jó közösségi színtereket. Továbbá örülnének a sportcsarnok mellett lévő skatepark helyreállításának, újra használhatóvá tételének is, s felajánlották, hogy szívesen szerepet vállalnak a város nemzetközi kapcsolatainak alakításában.
A diákság képviselői végezetül megköszönték a városvezetés eddigi támogatását.

2013_diak_sajtotajekoztato_01.jpg
2013_diak_sajtotajekoztato_02.jpg
2013_diak_sajtotajekoztato_03.jpg


2018.02.13.
65 alkalommal olvasva