szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2010.03.11.  
2344 alkalommal olvasva
Szabad Sajtó Napja a városházán

„Hagyományteremtő szándékkal hívtuk meg Önöket 2007-ben a Szabad Sajtó Napja alkalmából egy kötetlen beszélgetésre. Immár három éve, hogy ilyenkor kicsit oldottabb, felszabadultabb légkörben nyílik alkalmunk beszélgetni.” – kezdte köszöntőjét Vantara Gyula polgármester március 11-én a Szabad Sajtó Napja alkalmából meghívott újságírók előtt.

A polgármester kifejtette, nagyon fontos és nélkülözhetetlen az újságírók munkája. A leírt betűkből, képekből, hangokból értesülnek a békéscsabaiak azokról a helyi hírekről, információkról, történésekről, amelyek közvetlen környezetükkel, Békéscsaba dolgaival kapcsolatosak. Így az újságírók a helyi közélet, kultúra, események, folyamatok terén való tájékozódásban, véleménykialakításban segítik a városlakókat. Teszik ezt felelősséggel, tényszerűen, elfogulatlanul.

A polgármester megköszönte a betűvetők egész éves felelősségteljes és lelkiismeretes munkáját, a hiteles tájékoztatás érdekében tett fáradozásukat, amelyet az olvasóik, nézőik, hallgatók érdekében végeznek nap mint nap.

Az esemény jó alkalmat teremtett arra, hogy Vantara Gyula egy rendkívüli és páratlan eseményre hívja fel a médiamunkások figyelmét. Március 19-én nyílik meg a Csaba Center Aulájában Békéscsaba Arcai - Városunk múltja és jövője című kiállítás, amelynek keretében az érdeklődők egyszerre ismerkedhetnek meg Békéscsaba sokszínű múltjával és a város jövőbeni terveivel. A részben 3D-s technológiának köszönhetően a résztvevők kivételes vizuális élménnyel lesznek gazdagabbak.


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3495 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.045seconds