szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2014.01.22.  
2596 alkalommal olvasva
Elindul az aláírásgyűjtés a gyed extráért

A Fidesz női tagozatának elnöke pénteki sajtótájékoztatóján kifejtette: ez nemcsak az édesanyákról és nőkről szól, hanem a férjeikről, társaikról, nagyszülőkről, valamint az egész családról. „Egész egyszerűen a jövőnkről szól” – szögezte le. 

Nálunk a család áll az első helyen, ezt szeretnénk most nyomatékosítani – húzta alá. Pelczné Gáll Ildikó bemutatta azt az online felületet - acsaladazelso.fidesz.hu -, amelyen alig egy perc alatt leadhatják aláírásukat, akik meg akarják védeni a gyed extrát. A fideszes politikus szerint egy újabb Gyurcsány-korszak eljövetele fenyeget, ezért kell megvédeni az intézkedést.

Pelczné Gáll Ildikó tájékoztatása szerint a webes felületen a nevet, egy e-mail címet, az életkort, telefonszámot, illetve a lakcímet kell megadni. Továbbá van egy biztonsági kód, amellyel ellenőrizni lehet, hogy valóban a megfelelő személy töltötte ki az oldalt – hívta fel a figyelmet. Ezt követően lezajlik még egy ellenőrzési folyamat, hogy senkinek a nevével ne élhessenek vissza – emelte ki a Fidesz női tagozatának elnöke.
Nemcsak online felületen van lehetőség a gyed extra megvédésére – húzta alá, kifejtve, a visszajelzések alapján szükségesnek látták, hogy offline módon – közterületeken és a választókerületi irodákban -, is elérhetőek legyenek ezek az ívek.

A fideszes képviselő azt szeretné, ha minél több aláírás gyűlne össze, mert az azt bizonyítaná, hogy ez az intézkedéssorozat jó elképzelés volt, és valóban az édesanyák érdekeit szolgálja. Egyúttal hangot adott annak a reményének, hogy a későbbiekben ezt jogszabályi formába is önthetik.

Kérdésre válaszolva hangsúlyozta: azt szeretné, ha minél több édesanya érezné, hogy ez a döntés róluk szól, „és nem következhetne az be, ami bekövetkezett 2009-ben, amikor egy tollvonással elvettek a családoktól mindent”. Ez csak úgy lehetséges, ha minél több aláírás birtokában fel tudom kérni a Fidesz- és KDNP-frakció tagjait egy országgyűlési határozat megalkotására - fűzte hozzá.


2018.04.27.
3694 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3489 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3607 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.051seconds