Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2014.02.25.  
1602 alkalommal olvasva
Logisztikai csarnokot épít a Bora Kft. Képgaléria

Ötszázmillió forintos beruházással, 150 millió forintos uniós támogatással épít új, logisztikai központot a Bora-Ital Kiskereskedelmi Kft. Békéscsabán, a Balassa utcában. A szerdai alapkőletételen ismertették a beruházás részleteit is.

A cég tulajdonosa, Bora Imre ünnepi beszédében emlékeztetett arra, hogy a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a ’90-es évek elején kezdte meg működését Kamuton. Az évek múlásával és a fejlődés lehetőségének folyamatos kihasználásával Békéscsabára került a vállalkozás központja, előbb a Békési útra, majd a jelenlegi helyszínén folytatta tevékenységét, a Hajnóczy, illetve a Gyár utcában.
Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere az alapkőletétel alkalmából arról szólt, hogy a városvezetés kiemelt figyelmet fordít a helyi vállalkozók támogatására.

- A fejlesztések, ahogyan ez a csarnok is maradandó értéket teremtenek, mely Békéscsabát gazdagítja. Ugyancsak fontos ez a beruházás azért, mert a munkahelyek megtartásának egyik záloga. A Bora Kft. példája is azt mutatja, hogy nem muszáj külföldön keresni a boldogulást. Kemény munkával helyben is sikerül virágzó, fejlődő vállalkozásokat megteremteni – hallhattuk Vantara Gyulától.

forrás: csabaimerleg.hu

2014_bora_csarnok_01.jpg
2014_bora_csarnok_02.jpg
2014_bora_csarnok_03.jpg
2014_bora_csarnok_04.jpg
2014_bora_csarnok_05.jpg
2014_bora_csarnok_06.jpg


2018.02.13.
67 alkalommal olvasva