szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2014.12.03.  
2711 alkalommal olvasva
Csak az igazi Csabait!

Indul a disznótorok, a kolbászkészítés időszaka

Ahány család, annyi féle kolbász van Békéscsabán, és mind aranyat ér. Ezt mi pontosan tudjuk, és tudják azok is, akik csak hírnévből ismerik ezt a hungarikumot.

A hideg idő beálltával sokan kezdik élezni a kést, pucolni a fokhagymát, beszerezni a pirospaprikát. Készülődés van, indul a kolbászkészítés ideje. Azonban ne feledjük, a név kötelez, figyeljünk a minőségre!

Még polgármesterségem idején létrehozta a város a kolbászmarketing-koncepciót. Ez a hozzávetőlegesen 150 oldalas anyag felmérések, közvélemény-kutatások és szakértők javaslatai alapján készült el. Ez a marketinganyag bemutatja, hogy miként lehet a csabai kolbász minőségét hosszú távon megőrizni, imázsát felépíteni, és hogyan lehet segíteni a kolbászkészítő termelők piacra jutását. Segíteni akarjuk a helyi kistermelőket, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy megerősödjenek. Célunk, hogy olyan életképes kisvállalkozások jöjjenek létre, melyek fejlődésképesek és egyre több munkaerőt foglalkoztathatnak. Cserében az az elvárásunk, hogy a termelők garantáltan prémium minőséget állítsanak elő.

Mivel a Csabai kolbász hungarikum lett, ezért kötelezettségeink is vannak. Sőt európai földrajzi védettség alatt áll a 40-50 kilométeres körzetből származó sertés húsából Békéscsabán készült kolbász. Ahhoz, hogy senkinek ne okozzon csalódást a Csabán készült kolbász, kérem, figyeljünk azokra a kötelességekre, ami alapján hungarikummá választották.


2018.04.27.
3701 alkalommal olvasva
2018.04.06.
3494 alkalommal olvasva
2018.03.21.
3616 alkalommal olvasva


Békéscsaba Megyei Jogú Város
legtöbbet olvasott (múlt hónap):
RSS logo feliratkozás az RSS-csatornára feliratkozás
  • Vantara Gyula
    Szent István tér 10. I.emelet 4. ajtó.
    5600 Békéscsaba

    T (+36) 30 / 9454-698
Európai Unió
Kezdőlap Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás Lap teteje
©2022 Vantara Gyula
parse time: 0.046seconds